Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

To αθλητικό ποδοσφαιρικό " γίγνεσθαι" στο Μοσχάτο μας και στο Πειραιά.


Πολλές συζητήσεις για τον ποδοσφαιρικό πειραιά έγιναν στο γήπεδο του Μοσχάτου μας πριν λίγες μέρες μιας και είχαμε πολλούς επίτιμους καλεσμένους,πολλά ειπώθηκαν μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Υπήρχαν και διαφωνίες σημασία έχει οτι βγήκαν και κάποιες ειδήσεις μέσα απο την συζήτηση.

Μία απο αυτές ήταν οτι προτάθηκε απο παλιό παράγοντα της Ένωσης Πειραιά   στις επόμενες εκλογές να είναι  υποψήφιος πρόεδρος και ο παλιός πρωταθλητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας στα 1500μ Χριστόπουλος Σπύρος μιας και ασχολείται πολύ με το πειραικό ποδόσφαιρο!!

Φυσικά η πρόσκληση τον τιμά αλλά είναι κάτι πάνω απο τις δυνάμεις του διότι αυτός γνωρίζει καλά μονο τον στίβο και οχι το ποδόσφαιρο ..Αλλα  αυτό που ισως βλέπουμε μελλοντικά ειναι οτι αυτή την φορά (στις επόμενες εκλογές)θα έχουμε περισσότερες απο δύο υποψηφιότητες φυσικά τα πράγματα για μας που δημοσιογραφούμε θα έχουν πολύ ενδιαφέρον..αντε καλά κουράγια για κάποιους που θα φτάσουν στην πηγή και νερό δεν θα πιούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad