Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου:Oι αθλήτριες απο τον Ταύρο θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στο “E.G.O. Astro Gym Contest 2018”

Οι αθλήτριες μας από τον Ταύρο θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά στο “E.G.O. Astro Gym Contest 2018” το Σάββατο 16/6/2018 στον 1ο όμιλο Νο 4 και ώρα έναρξης του ομίλου 12:00.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στις 
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΑΝΤΥΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΒΑΛΜΑ ΑΓΑΠΗ, ΒΑΛΜΑ ΑΝΝΑ, ΚΑΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ ΝΑΥΣΙΚΑ, ΚΟΝΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΜΠΕΑΤΡΙΣ, ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΝΤΖΟΪΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΙΡΙΔΑ, ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΛΥΔΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΕΤΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΛΛΗ, ΤΟΥΡΟΥΛΙΤΗ ΣΟΦΙΑ



Μοναδική λάμψη είχε η πρεμιέρα της μεγάλης γιορτής της Γυμναστικής για Όλους “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018”, που ξεκίνησε την Τρίτη (12/06) και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή (17/06), στο Παλέ του Δήμου Γαλατσίου.
Η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης περιλάμβανε τα προγράμματα των ομάδων του Α’, του Β’ και του Γ’ Ομίλου του Festival, με τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους συμμετέχοντες να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Ταυτόχρονα, οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τέλους με εκπληκτικούς ρυθμούς, σπάζοντας πανηγυρικά το προηγούμενο ρεκόρ και αγγίζοντας πλέον τον εκπληκτικό αριθμό των 7.500 συμμετοχών!
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για έκδοση καρτών κατηγορίας C1 & C2 μπορούν να υποβάλλονται και απευθείας στη Γραμματεία της διοργάνωσης, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας (Τετάρτη 13/06, 16:00 – 22:00) περιλαμβάνει τον Δ’, τον Ε’ και τον Ζ’ Όμιλο του Festival.
http://www.ego-gymnastics.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad