Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Κ. Μελέτης: “To DNA του Πανιωνίου οδηγεί σε μεγάλες επιτυχίες”


Το… θαύμα των θαυμάτων έγινε! Τι κι αν ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος στην κανονική περίοδο, αλλά και στα πλέι οφ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ; Ο Πανιώνιος δεν δείλιασε ούτε για μια στιγμή και έκανε το απίστευτο επίτευγμα να νικήσει στους 2 από τους 3 τελικούς τους διαστημικούς Πειραιώτες και να στεφθεί πρωταθλητής, με τον Κωνσταντίνο Μελέτη να δίνει ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος!!!
Ο μετρ των αναπτυξιακών ηλικιών (προ διετίας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Νότου ως βοηθός προπονητή), που είναι και παράλληλα τεχνικός διευθυντής στο Eurohoops Olympia Basketball Camp, έδειξε το σθένος του σε μια απίστευτα απαιτητική σειρά και οδήγησε τους παίκτες του στην υπέρβαση που δίνει το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η «φλόγα» του και η πίστη στο απρόσμενο, σε συνδυασμό με το μεγάλο ταλέντο και την ψυχή των παικτών του, έριξαν τους «ερυθρόλευκους» στο καναβάτσο και έφερε ελπίδα για την επόμενη μέρα στην Πλατεία.
O κόουτς Μελέτης κλήθηκε να σχολιάσει τον… άθλο που έγινε, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της μεγάλης έκπληξης που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ:

«Για δεύτερη φορά φέτος ο Ολυμπιακός των 75 πόντων μέσο όρο μένει κάτω από 60 πόντων κι εμείς για τρίτη φορά με την πλάτη στον τοίχο κερδίζουμε. Οι τελικοί κερδίζονται με πάθος και πίστη! Οι παίκτες μου πάτησαν στο γήπεδο με ενα στόχο, το πρωτάθλημα. Κάναμε όλο το χρόνο τη μία υπέρβαση μετά την άλλη και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Ο επόμενος στόχος μας ειναι το πανελλήνιο. Ο Πανιώνιος ειναι μια τεράστια ομάδα που σε οδηγεί απο το DNA του σε μεγαλες επιτυχίες. Σημαντική ήταν η υποστήριξη του προπονητικού τιμ που με περιεβαλε σε ολη την διαρκεια των τελικων. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Μελέτη, τον Ευριπίδη Παπαιωάννου και τον Νεκτάριο Ρούπακα, καθώς και τον Παναγιώτη Μουχτούρη, ο οποίος ως υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών πρόσφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια των παιδιών», ήταν τα λόγια του προπονητή των «κυανέρυθρων», ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα…
Πηγή:http://www.cyprusbasket.net/portal/category/anaptyksiako/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad