Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Γάργαλης: Το «Next Big thing» της Βούλας!


Η χρονιά για τον Πρωτέα κλείνει με ιδανικό τρόπο, καθώς όχι μόνο έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, αλλά βλέπει και ένα από τα μεγάλα του «project» να είναι σε διαρκή ανοδική πορεία.
Ο λόγος για τον Βασίλη Γάργαλη, ο οποίος, παρότι μόλις 18 ετών, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με το αντρικό της Βούλας, κάνοντας τους ανθρώπους της ομάδας των νοτίων προαστίων να… τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Ο νεαρός το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, όμως τελικά παρέμεινε στη Βούλα, όντας ο απόλυτος ηγέτης στο εφηβικό και παράλληλα ένα από τα σημαντικά γρανάζια του αντρικού, στην μάχη της Β’ Εθνικής.
Τελευταίο… θύμα του Γάργαλη ο Ιπποκράτης, με τον διεθνή φόργουορντ να γράφει μια εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας 12 πόντους με 3 τρίποντα.
Το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει αρχίσει, όμως ο νεαρός σίγουρα έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του, με τον ίδιο να αποτελεί έναν από τους πλέον φερέλπιδες παίκτες της γενιάς του.
http://basketworld.net/gargalis-to-next-big-thing-tis-voulas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad