Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Γ’ Εθνική: Ιδανικό φινάλε για τον ΠΟΚ Έσπερο

Ο Έσπερος Καλλιθέας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το καλύτερο τρόπο.
 Για την 26η (τελευταία) αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ εθνικής κατηγορίας ο ΕΣΠΕΡΟΣ νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ με σκορ 66-60 (40-28), αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής και προβιβάζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία. 
Ευχαριστούμε όλους όσους συνόδεψαν την ομάδα μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι κλείνοντας μια εξαιρετική χρονιά.
Παρέα στον Έσπερο Καλλιθέας στη Β’ εθνική θα κάνει και ο έτερος Έσπερος, αυτός της Λαμίας, που κατάφερε να περάσει κι αυτός νικηφόρα από την Κρήτη.
 Οδοιπορικό ταξιδιού από esperos.com
“Ο αγώνας ΧΑΝΙΑ-ΕΣΠΕΡΟΣ που άρχισε δύο ώρες νωρίτερα, στις τρεις το μεσημέρι, έχει τελειώσει με νίκη του ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Η ώρα είναι πέντε παρά δέκα. Οι πρωταθλητές κατευθύνονται με λεωφορείο από τα Χανιά στο Ηράκλειο για να πάρουν το βραδυνό φέρυ μποτ προς Πειραιά. Την Κυριακή το βράδυ δεν έχει πλοίο από Χανιά. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να προλάβουν δηλαδή το πλοίο από Ηράκλειο, ο αγώνας στα Χανιά ξεκίνησε δύο ώρες νωρίτερα.
 Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ δεν χρειαζόταν αυτή τη νίκη. Ήταν ΗΔΗ πρωταθλητής ΠΡΙΝ φτάσει στα Χανιά. Τη χρειαζόταν όμως ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ. Ο αγώνας ΟΦΗ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ θα είχε νόημα για την ομάδα της Λαμίας ΜΟΝΟ αν είχε νικήσει ο ΕΣΠΕΡΟΣ στα Χανιά. Λίγο πριν μπουν στο παρκέ του Ηρακλείου, οι Λαμιώτες μαθαίνουν τη νίκη του ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στα Χανιά, η οποία τους επιτρέπει να ελπίζουν.
Όπως φαίνεται στο βίντεο δεξιά, μέσα στο λεωφορείο διαβάζεται το παρακάτω τηλεφωνικό μήνυμα από τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ:
“Συγχαρητήρια για τη νίκη. Είστε σπουδαίοι άνθρωποι όλοι σας: Διοίκηση, προπονητές, παίκτες. Δείξατε τι σημαίνει ιστορικό σωματείο. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουμε εμείς σε λίγο, να μας θεωρείτε φίλους”.
Όταν έφτασαν οι Καλλιθεάτες στο Ηράκλειο, ο εκεί αγώνας του ΟΦΗ είχε τελειώσει με νίκη του ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, που προβιβαζόταν μαζί με τον ΕΣΠΕΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στη Β’ Εθνική.
Μάλιστα οι δύο ΕΣΠΕΡΟΙ ταξίδεψαν για Πειραιά με το ίδιο πλοίο και είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.”
 Οι πανηγυρισμοί των δυο ομάδων συνεχίστηκαν και στο ταξίδι της επιστροφής προς Πειραιά!
 Δεκάλεπτα: 14-17, 28-40, 45-54, 60-66.
Διαιτητές: Χαλαμπαλάκης, Μαραγκάκης.
ΕΣΠΕΡΟΣ (Μάντζαρης, Γράψας): Αγγελόπουλος 7 (1), Καραγιαννίδης, Χατζηκίδης 2, Κακαβούλας, Χαρούνι Ν. 8, Κατσούρης 13 (2), Κρητικός 5 (1), Βλασόπουλος 1, Χαρούνι Κ. 8, Καράμπελας 14 (1), Βάρσος 2, Πρόγκας 6.
ΑΟΚ ΧANIA (Θεοδωράκης): Σταθόπουλος 4, Σειραδάκης, Αλεξίου 10 (1), Υφαντόπουλος 6 (2), Σαράντης 9 (3), Μπαγάκης, Πούρος, Σκαμνάκης 2, Κολαρετάκης 4, Αδοντάκης 6, Τασιούδης 19, Παπαδάκης.
Περισσότερα στο http://esperos.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad