Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Μοσχάτουο έμπειρος κι επιτυχημένος προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Αποχώρησε από τη τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» ο έμπειρος κι επιτυχημένος προπονητής.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Μοσχάτου ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

Λόγοι, που έχουν να κάνουν με διαφορά αντίληψης, ώθησαν τον έμπειρο προπονητή στην δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την άκρη του πάγκου των «πρασίνων», τους οποίους οδήγησε φέτος στην κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠ Πειραιά. 

Μίας ομάδας, την οποία έχει υπηρετήσει στο παρελθόν επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής και παλαιότερα επίσης ως προπονητής 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε όλους με τους οποίους συνεργάστηκε: 

«Αποχωρώ φιλικά από μία ομάδα την οποία αγαπώ κι έχω ζήσει πολλά. Για δικούς μου λόγους θεώρησα σωστό να μην συνεχίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο Στέφανο Φαναρίτη για τη συνεργαία που είχαμε, όπως και όλους τους συνεργάτες και ποδοσφαιριστές μου. Πάντα το Μοσχάτο θα είναι στην καρδιά μου και ειλικρινά εύχομαι να πετύχει τους στόχους που θα οριοθετήσει στο μέλλον. Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν!»


Πηγ'η:http://www.abola.gr/eps-peiraia/2016-12-12-22-36-10/1/item/17798-diazygio-mosxatou-me-xatzialeksi




Chatzialexis Margaritis
Ένα ποδοσφαιρικό κεφάλαιο έκλεισε. Μια χρονιά που μετά από 16 αγώνες, 13 νίκες 1 ισοπαλία ,1 ηττα και ένα νικηφόρο μπαράζ θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο φαναριτη και τους υπόλοιπους διοικούν τες όπως το τεχνικό τeem τον φροντιστη της ομάδος για την συνεργασία μα και τους ποδοσφαιριστες που με ανεχτηκαν και εύχομαι καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad