Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Σ ΦΙ Γ Μoσχάτου:Σημαντικές διακρίσεις στο 26th International RG Tournament "Kalamata Cup" & 5th "Elegant Cup"



Μετά την σταθερή παρουσία των τελευταίων ετών στις πρώτες θέσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο ο "Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ" ανοίγει τα φτερά του & θέτει καινούριους στόχους σε διεθνής αγώνες.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του, στον αγώνα της FIG (Διεθνή Γυμναστική Ομοσπονδία) στην Βουδαπέστη , με την κατάκτηση αξιόλογων θέσεων σε διεθνές επίπεδο & έχοντας στην φαρέτρα μας τα θετικά σχόλια, συνεχίζουμε την πορεία μας με την συμμετοχή μας στο 26th International RG Tournament "Kalamata Cup" & 5th "Elegant Cup" με την συμμετοχή 400 αθλητριών από 12 χώρες όπου και επιβεβαιώνετε το καλό επίπεδο των αθλητριών μας με τα παρακάτω αποτελέσματα. 


Αγάθου Ανδρονίκη 1η θέση, κατάκτηση χρυσού μεταλλίου & τροπαίου στο σύνθετο ατομικό, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι , 3η θέση & χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα, 7η θέση στις κορύνες.
Κουγιουμτζόγλου Μαρία 3η θέση και κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο σύνθετο ατομικό, 4η θέση στην μπάλλα.
Τσολαρίδου Σοφία 3η θέση και κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι & 5η θέση στο σχοινάκι.
Ρίζου Ελένη 5η στο σύνθετο ατομικό.
Στολερίου Κωνσταντίνα 5η θέση στο σχοινάκι.
Κωστάκη Εβελίνα 5η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα.
Μανάτου Μαρία 5η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα.
Καγκάλου Αναστασία 8η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα.
Αξιοσημείωτο θεωρείτε το γεγονός ότι στην κατηγορία των νεανίδων (2003-2004-2005) στο σύνθετο ατομικό η Αγάθου Ανδρονίκη κατέκτησε την 3η θέση & η Κουγιουμτζόγλου Μαρία την 7η.


Η ανοδική πορεία του "Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ" συνεχίζετε με πολλές υποσχέσεις.
Ελπίζουμε στη έμπρακτη στήριξη από την πλευρά της τοπικής αρχής, ώστε να καταφέρουμε να γίνει ο δήμος μας γνωστός στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής & σε διεθνές επίπεδο.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τις προπονήτριες μας για ότι έχουν καταφέρει !!!
Η πορεία συνεχίζετε με σταθερά βήματα.
Κρατάμε το όνειρο ζωντανό....
Το μέλλον μας ανήκει !!!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad