Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Kρίσιμο το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας παιχνίδι του Εθνικού με το ανανεωμένο Ψυχικό

Εξαιρετικά κρίσιμο είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του Εθνικού. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο 21/10, 17.00) το ανανεωμένο Ψυχικό στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2.
Ο Πάρης Μάρτζος μίλησε στην επίσημη σελίδα του Εθνικού για το επερχόμενο ντέρμπι: «Το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την κακή μας εμφάνιση κόντρα στον Αμύντα και να πετύχουμε τη νίκη. Το Ψυχικό έχει πολύ αξιόλογους παίκτες, όπως ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος αγωνίζεται χρόνια στην Α2 και την ξέρει καλά. 
Γνωρίζουμε ότι στην Α2 κάθε παιχνίδι εντός έδρας είναι πολύ σημαντικά για τη συνέχεια. Εμείς πρέπει να παίρνουμε σε κάθε αγώνα τη νίκη στον Πειραιά και ύστερα να προχωράμε για το καλύτερο».
Ο 32χρονος forward αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Μιχάλη Κουταλιανό: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ώστε να μπορώ να μιλήσω για εντυπώσεις. Με τον coach Κουταλιανό έχουμε κάνει προπόνηση μόλις δύο ημέρες. Πάντως, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την κατηγορία. Πέρυσι είχε κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια με τον Αίολο Αστακού. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad