Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η ακαδημία του Φωστήρα στην Αθήνα, διοργανώνει εκδήλωσημε την συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. με θέμα "Το Ποδόσφαιρο στις Αναπτυξιακές Ηλικίες".



Η ακαδημία του Φωστήρα στην Αθήνα, διοργανώνει άλλη μια εκδήλωση με την «ευγενική συνεργασία» της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Προσκεκλημένοι αυτή τη φορά θα είναι οι Θεόδωρος Ελευθεριάδης (Ομοσπονδιακός Προπονητής Κ-15) και Κώστας Τσάνας (Ομοσπονδιακός Προπονητής Κ-19), οι οποίοι θα έχουν συνάντηση και συζήτηση με προπονητές και υπευθύνους ακαδημιών με θέμα "Το Ποδόσφαιρο στις Αναπτυξιακές Ηλικίες".

Θυμίζουμε πως το προνόμιο να συνομιλήσουν με τον Λεωνίδα Βόκολο, είχαν γονείς και παίκτες της συγκεκριμένης ακαδημίας το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαρτίου. Τότε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, συνεργάτης της Εθνικής ομάδας και συντονιστής περιφερειακού πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων, έδωσε το «παρών» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ταύρου στις 18:00, σε ανοικτή επικοινωνία – συζήτηση που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία των ανθρώπων του συλλόγου και του επικεφαλής επικοινωνίας, Στέλιου Τσουκαντά.
Η επόμενη συνάντηση των προπονητών της Εθνικής, έχει οριστεί για τη Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 8.30μμ, στα γραφεία του Φωστήρα, στο γήπεδο του Ταύρου, όπου οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί θα κάνουν μια εισήγηση με διαφάνειες γύρω από θέματα παιδικού ποδοσφαίρου και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Όσοι προπονητές ή υπεύθυνοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνάντηση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα (λόγω περιορισμένων θέσεων) στο stelios.tsoukantas@gmail.com.






περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο
http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=4743&cid=38 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad