Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών (21η αγωνιστική):Δύσκολη αναμέτρηση μεταξύ Μίλωνα και Τράχωνες...Την νίκη θα επιδιώξει ο Εσπερος Καλλιθέας στην σκληροτράχηλη έδρα του Άλίμου.

Πραγματικό ντέρμπι αναμένεται στο κλειστό του Μίλωνα ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα και την ομάδα των Τραχώνων που θέλουν και οι δύο τους βαθμούς της νίκης.

 Την νίκη θα επιδιώξει ο Έσπερος Καλλιθέας στην σκληροτράχηλη έδρα του Αλίμου που δεν θέλει να έχει δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα (ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Μεγαρίδα).

Θα  παλέψει η ΑΕ Καλλιθέας που καίγεται για βαθμούς να πάρει την νίκη απέναντι στην ισχυρή ομάδα του  Πέρα έχοντας στον πάγκο  τον νέο προπονητή της Σταύρο  Μεσσήνη.

Ντέρμπι και στο Πέραμα ανάμεσα στην ομάδα του Ιμπραημάκη και την ομάδα του Ποτόσογλου που θα τα δώσουν και οι δύο για την νίκη.

Δύσκολο αγώνα για την ΑΕΣ Ελληνικού που την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου,  αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Μεγαρίδα που και αυτή θέλει τους βαθμούς της νίκης.

Την νίκη θα επιδιώξει η Ελευθερία Μοσχάτου (που άλλαξε προπονητή την προηγούμενη αγωνιστική για δεύτερη συνεχόμενη φορά  φέτος)  επί του ουραγού Φοίνικα μιας και έχει να νικήσει από τις αρχές Ιανουαρίου που επιβλήθηκε του Μίλωνα εκτός έδρας. 

Το Παλαιό Φάληρο που έχει μείνει λίγο πίσω λόγω των  τελευταίων  άσχημων  του εμφανίσεων  θα επιδιώξει την νίκη για να βρεθεί και πάλι στην  τροχιά των "play off" απέναντι στη μαχητική Δραπετσώνα που και αυτή θέλει την νίκη για τον ίδιο σκοπό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.03.17 

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ 


ΚΛ. ΜΙΛΩΝΑ 20.00  
                           ΜΙΛΩΝΑΣ -ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ          

ΜΠΟΥΚΑΣ -ΛΥΡΑΣ -ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ               ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΠΑΛΛΑΣ ΚΟΥΡΤΗ ΜΟΥΛΤΣΗ 

ΚΛ. Π. ΣΑΛΠΕΑΣ 21.45
                    ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ -ΣΤΑΓΙΑΝΟΣ- ΤΖΙΜΗΣ                ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΠΑΠΑΣΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ ΜΟΣΚΟΒΗΣ


ΝΈΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 21.30
        ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ -ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ΤΣΑΤΣΗΣ -ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ -ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ          ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΑΡΓΥΡΗ ΜΙΧΑΣ Α ΓΑΒΡΕΛΗΣ


ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ 20.15  
                                     ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ -ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ    ΚΑΛΔΑΡΗΣ -ΤΣΟΛΑΚΟΣ -ΚΟΤΣΩΝΗΣ     ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ


ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ 22.15      
                            Π. ΦΑΛΗΡΟ -ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡ -ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ -ΠΗΛΟΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ                    ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΟΡΟΧΛΙΑΔΗΣ


ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 21.45    
                  ΠΕΡΑΜΑ -ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ           ΔΙΜΠΙΝΟΥΔΗΣ -ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ- ΖΑΓΟΥΡΗΣ                                                         ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΙΟΥ ΛΑΡΟΖΑ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ


ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 20.15
                         ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΠΕΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ- ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ- ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ                                                     ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΆ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad