Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ης κοπής της πίτας του Σ.ΦΙ.Γ Μοσχάτου.


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου μας που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος που μας παρουσίασαν τα νέα προγράμματα που θα έχουν για την αγωνιστική χρονιά 2016-17 .
Μέσα σε αυτό το όμορφο κλίμα παρουσία της διοίκησης, των προπονητριών, των αθλητριών όλων των τμημάτων Μοσχάτου - Ταύρου και των γονιών του συλλόγου μας έγινε η κοπή της πίτας.
Να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίουτους δημοτικούς συμβούλους και υπεύθυνους των γηπέδων Giorgos Fellasκαι Κοτζαμπασάκη Ευάγγελο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την συνέχεια του συλλόγου με πολλές επιτυχίες για τις αθλήτριες μας!!
Το φλουρί το κέρδισε η αθλήτριά μας Αφροδίτη Ζαχαράτου 2ης χρονιάς παγκορασίδα.
Ευχαριστούμε τα Max Perry Kallitheas που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας πρόσφερε τα γλυκά για τις εκδηλώσεις μας και την πίτα μας.
Φέτος τα δώρα για την σημερινή εκδήλωση μας τα πρόσφερε το κατάστημα Fairyland Moschato και τους ευχαριστούμε που βρίσκανται δίπλα μας.

https://www.facebook.com/S.FI.G.MOS?hc_ref=NEWSFEED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad