Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Πρωτέας Βούλας: Λύση της συνεργασίας με τον coach Παναγιώτη Σαββάτη.

Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας, με κοινή συναίνεση, με τον coach του γυναικείου τμήματος Παναγιώτη Σαββάτη.
Θεωρούμε ότι την περσινή χρονιά οι στόχοι που είχαμε θέσει επιτεύχθηκαν με την ανάδειξη νέων παιδιών σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και την ταυτόχρονη παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία για 6η συνεχή χρονιά. Η συνεργασία μας με τον coach Σαββάτη ήταν εξαιρετική και εκτιμούμε την εργατικότητά του και το ήθος του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του καριέρας. Ανακοίνωση για τη διάδοχη κατάσταση θα γίνει εντός των ημερών.
💬 “Ευχαριστούμε τον coach Σαββάτη για την εργατικότητα, το ήθος και την καλή συνεργασία που είχαμε την περασμένη χρονιά. Του εύχομαι εκ μέρους του Συλλόγου και προσωπικά καλή επιτυχία στα επόμενα στάδια της καριέρας του” δήλωσε ο Πρόεδρος του Πρωτέα κ. Χρήστος Βασιλειάδης.
Ο Παναγιώτης Σαββάτης με τη σειρά του δήλωσε:
💬 "Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τη διοίκηση, το προσωπικό και τις αθλήτριες του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Οι στόχοι της ομάδας επιτεύχθηκαν σε μία συνολικά δύσκολη χρονιά. Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο για το μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad