Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Α' ΕΚΑΝΑ Ανδρών(17η αγωνιστική) :Ντέρμπι ανάμεσα σε Μεγαρίδα και Τράχωνες..Υπολογίζει ο Εσπερος Καλλιθέας την σκληροτράχηλη Δραπετσώνα.


Το καλό αγωνιστικό ρυθμό του θα θελήσει να βρει ο Έσπερος Καλλιθέας  με στόχο να πετύχει την νίκη επί της αξιόμαχης Δραπετσώνας μιας και στα δύο τελευταία του παιχνίδια (ήττα από Πέρα και νίκη στην δεύτερη παράταση επί του Πειραϊκού) έδειξε κάποια κάμψη. 

Πραγματικό ντέρμπι αναμένεται στο κλειστό του Αλ.Σάλτας Μεγ. ανάμεσα στην Μεγαρίδα και τους Τράχωνες,δύο ομάδες που στόχο έχουν να βρεθούν στα "play off" και θα τα δώσουν όλα κάθε μια από την πλευρά της για την νίκη.

Συναρπαστικό παιχνίδι αναμένεται και στο κλειστό του Μίλωνα ανάμεσα στον Μίλωνα και την υπολογίσιμη ΑΕ Καλλιθέας που έχει πετύχει φέτος αρκετές νίκες εκτός έδρας με κυριότερη αυτή επί του Πέρα.

Ο Πειραϊκός μπορεί να ηττήθηκε στον προηγούμενο αγώνα του από τον Έσπερο στην δεύτερη παράταση αλλά όμως η ψυχολογία του είναι αρκετά ανεβασμένη και αισιοδοξεί ότι απέναντι στην ΑΕΣ Ελληνικού θα φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΛΦ  Αλίμου που θέλει να βρίσκεται κοντά στην τροχιά των "play off" επιδιώξει την νίκη στο γήπεδό του απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου που είναι όμως ομάδα που μπορεί να κάνει  την ζημία της.

Επίσης το ίδιο και για το Παλαιό Φάληρο θα επιδιώξει και αυτό την νίκη επί του Ερμή Περάματος  ώστε να βρίσκεται κοντά στην τροχιά των "play off".

Εύκολο έργο αναμένεται για την ομάδα του ΑΣ Πέρα όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ουραγό Φοίνικα Πειραιά.
 
Α΄ ΑΝΔΡΩΝ 

ΚΛ. ΜΙΛΩΝΑ 20.00           ΜΙΛΩΝΑΣ  - ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ ΣΤΡΕΜΠΑΣ  ΓΚΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΜΟΥΛΤΣΗ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ


ΚΛ. Π. ΣΑΛΠΕΑΣ 21.45
          ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ  -   ΠΕΡΑ            ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΤΗΓΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΤΙΝΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΡΟΖΑ ΣΑΛΠΑ 


ΝΈΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 21.30
       ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ   -  ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟΣ ΤΟΥΣΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΑΖΙΡΗ ΜΙΧΑΣ Α


ΚΛ. ΕΣΠΕΡΟΥ 20.15  
          ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ -ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΜΟΣΚΟΒΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΙΟΥ ΤΟΒΗΛ 


ΚΛ. ΑΛ. ΣΑΛΤΑΣ ΜΕΓ 20.00
          ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ  - ΕΝ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΛΥΡΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ

 
ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ 20.15    
           ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ        ΣΚΟΥΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΕΡΙΤΗΣ Θ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ 22.15  
             Π. ΦΑΛΗΡΟ -ΠΕΡΑΜΑ         ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ ΠΗΛΟΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΦΑΚΩΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΛΕΣ ΖΕΡΙΤΗΣ Α ΜΟΡΟΧΛΙΑΔΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad