Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Aρης Δημητρίου:Η προσπάθεια συνεχίζετε, αλλά για να υπάρξει επιτυχία θα πρέπει να συμβάλουν όλοι όσοι αγαπούν ανιδιοτελώς την Ελευθερία Μοσχάτου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Επ΄ευκαιρία της λήξεις των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Θα είθελα να ευχαιριστήσω την Δημοτική Αρχή, τον Ο.Ν.Α. και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου για την αμέριστη συμπαράσταση και επίλυση των προβλημάτων του συλλόγου και να δηλώσω ότι θα είμαστε δίπλα του για ότι δίποτε αφορά τον αθλητισμό της πόλης και του Ευ αγωνίζεσθε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου για την βοήθειά του.


Υπενθυμίζω ότι η Γυναικεία ομάδα ανέβηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, η Ανδρική Ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση της Α ΕΣΚΑΝΑ, η Παιδική Ομάδα ανέβηκε σαν πρωταθλήτρια στην Α κατηγορία, το ίδιο και οι Κορασίδες. Εγινε Διοικητική και Οικονομική εξυγίανση του συλλόγου με την βοήθεια και προσφορά του Λογιστικού Γραφείου του Ξενοφώντα Τζαφέρη και η οποία όσο θα βρίσκομαι στην προεδρία του συλλόγου θα συνεχίζεται όπως ορίζουν οι Νόμοι.


Οι στίχοι για την νέα περίοδο είναι μεγάλοι, η άνοδος στην Α2 κατηγορία Γυναικών απαιτεί και κόπους και χρήμα. Το Δ.Σ. προσπαθεί να βρεί τρόπους για μία αξιοπρεπή παρουσία κι εδώ θα πρέπει να σταθώ για ακόμα μία φορά στην προσφορά του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου. Στην Ανδρική ομάδα έγινε ότι καλύτερο, με γνώμονα την επιστροφή των δικών μας αθλητών στη ομάδα. Στίς ακαδημίες που είνα το φυτώριο του συλλόγου μας προσλάβαμε σαν προπονητή τον Γιώργο Σιγάλα ένα διεθνή και καταξιομένο άνθρωπο στο χώρο του Μπάσκετ και έπεται συνέχεια.


Η προσπάθεια συνεχίζετε, αλλά για να υπάρξει επιτυχία θα πρέπει να συμβάλουν όλοι όσοι αγαπούν ανιδιοτελώς την Ελευθερία Μοσχάτου. Σας καλώ όλους να βοηθήσετε και να συνδράμετε όσο μπορεί ο καθένας μας για το μεγαλείο και τη ευημερία του συλλόγου.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι με υγεία κι ευτυχία σε όλους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad