Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Στέφανος Φαναρίτης : « Ένας όμιλος στην Α’ Πειραιά »

Την άποψη του για αναδιοργάνωση της Α’ κατηγορίας σε ένα όμιλο εκφράζει σήμερα ένας εκ των πιο σημαντικών παραγόντων του Πειραϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια  κ. Στέφανος Φαναρίτης  που θεωρεί αναγκαίες τις συγχωνεύσεις των σωματείων λόγω της κρίσης που υπάρχει .. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Ανήμερα της Γενικής  Συνέλευσης στον Πειραιά και δεδομένης της απουσίας μου ως ομιλητού θα ήθελα να επισημάνω τα εξής. Το ποδόσφαιρο στον Πειραιά αργοπεθαίνει και χρειάζεται γρήγορες ενέργειες και κίνητρα ύπαρξης για τις ομάδες. Η Α κατηγορία πρέπει να αναδιοργανωθεί με έναν όμιλο δυνατό από 18 έως  21 το πολύ ομάδες. Αυτό παραμονή προεκλογικής χρονιάς είναι δύσκολη απόφαση για οποιαδήποτε διοίκηση ένωσης αλλά αναγκαία. Αναγκαίες είναι και οι συγχωνεύσεις σωματείων αλλιώς θα απαξιωθούν πολύ σύντομα (φαινόμενο που ήδη βιώνουμε σε ιστορικά σωματεία που αδυνατούν να συγκροτηθούν σε σώμα). Παράγοντες να δίνουν χρήματα με το τσουβάλι για την τρέλα τους σπανίζουν και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης. Αν δεν δούμε όλοι μαζί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με άλλο πρίσμα σύντομα θα έχουμε πρωταθλήματα 2 διεκδικητών και 14 κομπάρσων. Αν δεν συμβαίνει ήδη»
http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad