Σάββατο 1 Απριλίου 2017

To 6ο Kallithea Run την Κυριακή στην Καλλιθέα.

Για έκτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου o αγώνας της Καλλιθέας με την επωνυμία Kallithea Run, ένας από τους μαζικότερους της Αττικής, ο οποίος διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, τον Δήμο Καλλιθέας και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. 
Περιλαμβάνει αγώνες δρόμου  5 χλμ, 10 χλμ, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την AIMS και την IAAF και σκυταλοδρομία και 2χ2,5χλμ, 4χ2,5χλμ
 
Τα κέντρο εγγραφών
Η «καρδιά» του Kallithea Run θα χτυπά στην πλατεία Δαβάκη το Σάββατο παραμονή του αγώνα 1 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι 20:00 θα λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών. Την ημέρα αυτή όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από εκεί για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής με το chip χρονομέτρησης και το υλικό που προβλέπεται από την εγγραφή τους.
Θυμίζουμε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές «έκλεισαν» για τα 5 και 10χλμ. Όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου, Ελευθερίου Βενιζέλου 241, τηλ. 2109578388 για τις ελάχιστες θέσεις που έχουν απομείνει και πιθανές ακυρώσεις που έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να έχουν μια θέση στην εκκίνηση. 
 
Κλειστή η Ελ Βενιζέλου (Θησέως) 
Ο αγωνιστικός χώρος του Kallithea Run είναι η Λεωφόρος Ελ Βενιζέλου (Θησέως) επί της οποίας θα διεξαχθούν όλες 
οι διαδρομές 10χλμ., 5χλμ., 2,5χλμ. η οποία θα είναι βέβαια κλειστή την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 12 το μεσημέρι περίπου από το ύψος της οδού Ισμήνης έως την Αγίων Πάντων.
Οι εκκινήσεις 
Οι εκκινήσεις για όλες τις αποστάσεις του αγώνα γίνονται από την πλατεία Δαβάκη, επί της Λεωφόρου Ελ Βενιζέλου (Θησέως) ως εξής: Η εκκίνηση  του αγώνα δρόμου των 10χλμ και της σκυταλοδρομίας 4x2,5χλμ θα δοθεί την Κυριακή 2/4  στις 8.30.
Η εκκίνηση  του αγώνα δρόμου των 5χλμ και της σκυταλοδρομίας 2x2,5χλμ θα δοθεί την Κυριακή 2/4 στις 10.00.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα σας.
 
Οι διαδρομές 
Η διαδρομή των 10 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως με κατεύθυνση προς Αθήνα), αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Αγίων Πάντων και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Πειραιά, αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Ισμήνης και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Αθήνα έως την πλατεία Δαβάκη. Η διαδρομή επαναλαμβάνεται και 2η φορά.
Η διαδρομή των 5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως με κατεύθυνση προς Αθήνα), αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Αγίων Πάντων και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Πειραιά, αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Ισμήνης και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Αθήνα έως την πλατεία Δαβάκη.
Η διαδρομή των 2,5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με δεξιά όδευση, μέχρι την οδό Αγίων Πάντων, αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και συνεχίζει μέχρι την Αγία Ελεούσα όπου και πάλι κάνει αναστροφή και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη.
Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης  http://kallithearun.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad