Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Εκδήλωση Βραβεύσεων & κοπής Βασιλόπιτας της Ε.Π.Σ. Πειραιά...Bραβεύτηκε ο Ανδρέας Ευθυμίου (Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου) και η Αναγέννηση Μοσχάτου (Πρωταθλήτρια ομάδα 4ου ομίλου του Προπαιδικού Πρωταθλήματος).


Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 7 .3.2016 η ετήσια Εορταστική Εκδήλωση Βραβεύσεων & κοπής  Βασιλόπιτας της Ε.Π.Σ. Πειραιά, στην  κατάμεστη  αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του ΣΕΦ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους βουλευτές κ.κ. Τραγάκη, Κατσαφάδο, Καρακώστα, Σταματάκη, Κασιμάτη, τους δημάρχους Νικαίας – Ρέντη, κ. Ιωακειμίδη, Μοσχάτου – Ταύρου  κ. Ευθυμίου, , τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γ. Γκιρτζίκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Μαζαράκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γαβρίλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιά κ.Δαβάκη, τις εντεταλμένες συμβούλους για θέματα Πολιτισμού, αθλητισμού κα  Ειρήνη Νταιφά, Στ. Αντωνάκου,  τον αντιδήμαρχο Κορυδαλλού κ. Μακρινό  και τον εντεταλμένο Σύμβουλο  κ. Π. Γερακάρη, τον Δήμο Σαλαμίνας και τους κ.  Κουτσούκο, Δραγουμάνοβιτς, τον πρώην βουλευτή κ. Μελά, τον  Πρόεδρο & Αντιπρόεδρο αντίστοιχα του ΑΚΗΠΟΠ δήμου Σαλαμίνας , την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον αντιπρόεδρο της κ. Αγραφιώτη, τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό  και τον κ. Πολυκανδριώτη,  τον προπονητή της Κ-20 του Ολυμπιακού κ. Β. Βούζα,  τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κ. Καρρά, τον Αντιπρόεδρο κ. Αγγ. Νικόπουλο και τον σύμβουλο κ. Ρούσσο της Ε.Π.Σ. Αθηνών,  τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ κ. Στ. Συρίγο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά κ. Φωστηρόπουλο,  τον Πρόεδρο της Ένωσης Παλαιμάχων  Ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. Τσίρμπα, αλλά και τον πρώην πρόεδρο κ.  Σιδηρόπουλο, τον  Γεν. Γραμματέα του συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού κ. Γλύκα και το μέλος κ. Κωττάκη.

Ακόμη τους πρώην συμβούλους ΕΠΟ κ. Τσεμπεράκη, Μουρίκη, Τσατσαρίδη, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ- νυν αντιπρόεδρο του «ΚΑΝΑΛΙ ΈΝΑ» κ. Στ. Μπρατσόλη, καθώς  και τους πρώην συμβούλους Β. Βασιλόπουλο, Χρ. Στούκα, αλλά και τον Δ. Νατσούλη, την διοίκηση του ΣΕΦ, και τον αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Στρατή, τον  Γεν. Γραμματέα της Unesco Πειραιά & Νήσων  κ. Σαρρή.

Πρέπει ακόμη να ευχαριστήσουμε θερμά τα ΜΜΕ  που ήταν χορηγοί επικοινωνίας - τους  ρεπόρτερ δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση,  το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ, ΑΡΤ TV,  ACTION 24, ΦΩΣ ΤΩΝΣ ΣΠΟΡ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,  ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ,ANTAΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ  τις ιστοσελίδες: stoplekto, pireas2day, sportactive, typospor.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης και γενικότερα της ένωσης, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, HELLENIC SEΑWAYS &SARONIC FERIEES την ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε.,  τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ,  τα έπαθλα ΖΕΥΣ,  τις εκτυπώσεις ΕΝΤΥΠΩ, AGIOUTANTIS GROUP,την Αρτοποιεία ΗΠΕΙΡΟΣ,  την  VODAPHONE Σκούταρης,  την ανακύκλωση VOUTSELAS.

Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συντριπτική  πλειοψηφία των σωματείων μας, των παραγόντων, προπονητών  και των αθλητών που κατέκλυσαν  την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad