Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Έκανε αρχή με Κόπελα ο Φωστήρας

Στην πραγματοποίηση της πρώτης του χειμερινής μεταγραφής, προχώρησε ο Φωστήρας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κόπελα.
Ο νεαρός αμυντικός ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Ταύρου μετά την σεζόν 2012 -13 όταν και είχε πανηγυρίσει  την άνοδο στην Football League με τους «κιτρινόμαυρους», αγωνιζόταν στις αρχές της τρέχουσας σεζόν στους Τράχωνες από τους οποίους και αποχώρησε , την σεζόν 2013 -2014 αγωνίστηκε με την φανέλα του Αστέρα Βάρης, και ένα χρόνο αργότερα  μεταπήδησε στην Σπάρτη με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Φονέα στον οποίο και θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Φωστηρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνέργασιας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Κοπέλα. Μετά από 2,5 χρόνια ο 23χρονος δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα μας έχοντας ως στόχο να συνεισφέρει στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο Φωστήρας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο Κόπελας αποτέλεσε μέλος της ομάδας που σάρωσε τα πάντα πριν από μερικά χρόνια σε επίπεδο Δ Εθνικής αφού πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο της Δ Εθνικής ενώ την επόμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνικη.»
Πηγή:http://www.sdna.gr/podosfairo/g-ethniki/article/153481/ekane-arxi-me-kopela-o-fostiras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad