Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Δημήτρης Λιόγας: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου.



Οι δηλώσεις του προπονητή μας Δημήτρη Λιόγα και του Άλεξ Βουγιούκα μετά τη νίκη με 76-75 κόντρα στο Ψυχικό.
Δημήτρης Λιόγας:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουν αποδείξει τις τελευταίες αγωνιστικές ότι όταν το ματς πάει στον πόντο βρίσκουμε τον τρόπο να το κερδίσουμε. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια διότι καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας είχαμε κάποια εσωτερικά προβλήματα με παίκτες κλειδιά για την ομάδα όπως είναι ο Τότσιος, που είχε το πρόβλημα τραυματισμού του που τον υποχρέωσε να μην παίξει την προηγούμενη εβδομάδα κάνει ελειπέστατη προπόνηση, παρόλα αυτά κατέφερε να μας βοηθήσει λίγο σήμερα και φυσικά με τον Φώτη τον Βασιλόπουλο που είχε ένα πρόβλημα με την μέση του και δεν κατάφερε να μπει στην προπόνηση ώστε να έχουμε ποιότητα και συγκέντρωση στην δουλειά που κάναμε πριν το ματς. Στην διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε κάνει μία επιλογή, να περιορίσουμε τον Δημάκο ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Ψυχικού, αυτό το καταφέραμε σε έναν βαθμό αλλά δυστυχώς μας έκαναν μεγάλη ζημιά τα καλάθια του Μελισσαράτου που κατάφερε να βάλει 20 πόντους στο κέντρο της ρακέτας και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και μας υποχρέωσε να παίξουμε το ματς μέχρι το τέλος.»
Άλεξ Βουγιούκας:
«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες και φυσικά τους προπονητές, δείξαμε χαρακτήρα, παλαίψαμε, είμασταν πίσω αλλά δεν το παρατήσαμε και πήραμε το παιχνίδι δίκαια πιστεύω» ήταν το πρώτο σχόλιο του Άλεξ Βουγιούκα ενώ για τα επεισοδιακά φινάλε των φετινών αγώνων συμπλήρωσε: «Ο καθένας έχει την γνώμη για αυτά. Είτε είναι τύχη, είτε είμαστε δυνατοί χαρακτήρες και δεν τα παρατάμε. Δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω προσπαθούμε όσον το δυνατόν περισσότερο μπορούμε να κερδίσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad