Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Kώστας Ψυρόπουλος: Ξέραμε ότι για να νικήσουμε δεν χρειαζόταν να παρουσιαζόμασταν μόνο σωματικά έτοιμοι αλλά και ψυχικά.

Ομάδα που αποδεικνύει ότι δεν ζαλίζεται στις… υψηλές πτήσεις δείχνει να είναι ο Φωστήρας ο οποίος στο ματς με τον ΑΟΤ Αλίμου νίκησε με 1-0 πιάνοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου τον Ιάλυσο. Παρ” όλα αυτά, ο τεχνικός του “Φονέα”, Κώστας Ψυρόπουλος διατήρησε χαμηλούς τόνους ενω υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα δουλέψει ακόμη περισσότερο στο μέλλον για να φτάσει σε ακόμη καλύτερο επίπεδο. Ο ίδιος δεν θέλησε να θριαμβολογήσει παρότι ο Φωστήρας έπιασε κορυφή, πλέκοντας για ακόμη μια φορά το εγκώμιο των παικτών του δηλώνοντας ότι είναι περήφανος που συνεργάζεται μαζί τους. 

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: «Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Ξέραμε ότι για να νικήσουμε δεν χρειαζόταν να παρουσιαζόμασταν μόνο σωματικά έτοιμοι αλλά και ψυχικά. 
Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμένα που έχουμε οπαδούς που μπορούν να μας στηρίζουν είτε παίζουμε εντός είτε εκτός ακόμη και αν δεν είμαστε τόσο καλοί σε απόδοση. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται” τόνισε αρχικά ενώ αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα υποστήριξε. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό το παιχνίδι το οποίο αυξημένο δείκτη δυσκολίας. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες αφού στο α” μέρος είχαμε κόντρα τον αέρα και καταφέραμε με μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι να βρούμε το τρόπο να πετύχουμε ένα γκολ. Στο β” μέρος προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, πιέζοντας με τον ίδιο τρόπο και την ίδια διάθεση.
 Σίγουρα η απόδοση μας ανέβαινε και χάσαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς. Παρ” όλα αυτά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που ανεβάζει το ρυθμό της παιχνίδι με παιχνίδι. 
Πετύχαμε μια νίκη που δεν θα μας βοηθήσει μόνο βαθμολογικά, αλλά θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε μια εμφάνιση που αποδεικνύει ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι αποδίδει καλύτερα, ότι συνεργάζεται καλύτερα και περισσότερο στο ματς και με την μεγάλη προσωπικότητα που βγάζουν οι έμπειροι παίκτες παρασύρουν τους νεαρούς στο να βγάζουν την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστική διάθεση».

Πηγή:http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad