Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Λευκή ισοπαλία(0-0) ανάμεσα στην Θύελλα Μοσχάτου και την Κύπρο Κορυδαλλού.


Σε ένα αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου ανάμεσα στην Θύελλα και την Κύπρο Κορυδαλλού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλλες με 0-0.

Οι ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες προσέχοντας και οι δύο τις αμυνές τους με αποτέλεσμα να μην μπούν γκόλ αλλά και οι μόνες ευκαιρίες που έγιναν ήταν μία απο κάθε μεριά.

Η Θύελλα είχε δοκάρι στο 37' σε σούτ απο δεξιά του Νικολόπουλου,ενω η Κύπρος Κορυδαλλού είχε ευκαιρία σε σουτ του Διονυσόπουλου στο 93' απέκρουσε σωτήρια ο καταπληκτικός Ρετζέπης.

Θύελλα Μοσχάτου(Τάραμας) : Ρετζέπης   Μπλέραντ, Ρεϊσόπουλος , Βερεσόγλου, Τάνκου, Κουκουνασούλης, Κουκουβίνος(80’ Κωσταρίδης) , Βαρούχας( 84’ Μπάρδη)  Πούγιας , Νικολόπουλος , Αλιφτήρας ( 59’ Παπαγεωργίου)

Κύπρος Κορυδαλλού : Μηλιώνης, Φαφούτης( 73’ Βουλγαρίδης) , Μακρής, Μπάλας, Ρικούνοβ, Τραϊφόρος, Σιμάκου( 73’ Καραμάνι ) , Τύρπος. Παυλόπουλος, Νατκόστα , Βλάντι ( 59’ Διονυσόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad