Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Νίκη των εφήβων της Ελευθερίας Μοσχάτου στο τελευταίο δευτερόλεπτο επι του δυναμικού Αρη Γλυφάδας με 54-52.


2ο συνεχόμενο παιχνίδι των Εφήβων με φοβερό φινάλε. Η ομάδα μας έκτισε μια διαφορά για 35 λεπτά, αλλά η αντεπίθεση του Άρη Γλυφάδας , τον έφερε να προηγείται με 
3 πόντους στο τελευταίο λεπτό. Ο Κρεμαστούλης ισοφάρισε με τρίποντο, ενώ βήματα του Άρη Γλυφάδας μας έδωσαν την τελευταία επίθεση 24΄΄ έως τη λήξη.

Η ομάδα μας έκανε χρήση όλου του χρόνου, με το σουτ που επιχειρήθηκε να είναι άστοχο. Ακολούθησε ομηρική μάχη για το ριμπάουντ, όπου μετά από περιπέτεια κατέληξε στον Κρεμαστούλη κάτω από το καλάθι. Στο σουτ που έκανε η μπάλα χοροπήδησε πάνω στη στεφάνη και προς δική μας χαρά η γλίστρησε μέσα στο διχτάκι, καθώς ηχούσε η κόρνα οπότε ακολούθησε τρελός πανηγυρισμός.  Στα άσχημα ο τραυματισμός του Παναγιωτάκη που ελπίζουμε να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερος.
Διαιτητές  :  Σιδερης , Μαρτινάκος 
 Τα δεκάλεπτα του αγώνα  19-16 , 34-24 , 43-36 , 54-52

Α.Ο.Ε.Μοσχάτου. ( Σολωμός ,  Ανδρειομένος) :  Κρεμαστούλης ,  Δελακάς ,  Σωτηρίου ,   Νικολαϊδης , Βασιλειάδης-Τσελεπίδης , Παπαστάμος ,  Καραλης , Χριστόπουλος , Παναγιωτάκης , Κωνσταντινάκος , ( δεν έπαιξε :  Φουντας ) .

Αρης Γλυφάδας ( Οικονόμου , Βασιλάτος ) :  Παυλάτος ,  Κοσσιώρης ,  Μωραϊτης ,  Κγόντζας  ,  Σμπιλης ,  Αναστασίου ,  Χωματάς ,  Διακουμής ,  Ικεκα , ( δεν έπαιξε :  Παγώνης ) .



Β΄ ΕΦΗΒΩΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(πηγή eskana.gr) 

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 64- 42
ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν ΣΜΥΡΝΗΣ 58- 50
ΜΙΛΩΝΑΣ ΑΟΝΣ ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 64- 33
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ ΒΑΡΗΣ 63 -47
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 54- 52
ΕΣΠΕΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 81- 47

Βαθμολογία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad