Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Αποκλείστηκε απο την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ ο Φωστήρας,έχασε με 0-1 μέσα στον Ταύρο απο τον ΑΟΤ Αλίμου.



Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο ΑΟΤ Αλίμου ο οποίος επικράτησε μέσα στον Ταύρο με 1-0 του Φωστήρα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα μετά από τέσσερα επίσημα παιχνίδια είδε τους κόπους του να ανταμείβονται αφού πήρε μια σπουδαία νίκη η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στο ψυχολογικό κομμάτι.
Ασφαλώς στη συγκεκριμένη εξέλιξη συνέβαλε το γεγονός ότι ο “Φονέας” δεν βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 58′ όταν τραυματίστηκε ο Βαρύτιμος Κουλακάρης κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Κώστα Ψυρόπουλο.
Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Παυλίδης μετά από φοβερή πάσα του Γιώργου Καζανζή ο οποίος δείχνει ότι με την εμπειρία του ότι διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι στο 73′ όμως ο Σελμανάι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα από το σουτ του Πετούση.
Όσον αφορά τους γηπεδούχους, το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του δείχνοντας να μην έχει ομοιογένεια. Πάντως ο Φονεάς έφτασε κοντά στο γκολ στο 1′ όμως η κεφαλιά του Σελανάι μετά από τη σέντρα του Καιμακαμούδη πέρασε άουτ.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Σηφάκης, Καλημέρης, Κουλακάρης, Κολιόπουλος, Ποστόλης, Λάσκαρης, Βασιλειάδης (58′ Δωροβίνης), Λάσκαρης, Συκαράς (46′ Κούτρος), Στάμος, Καιμακαμούδης (47′ λ.τρ. Όγκμποε), Σελμανάι.
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Μακρίδης, Κόπελας, Γοργάκης, Αφράτης, Καραγιάννης, Σαμιώτης, Νούλας (50′ Πιπεράς), Σάμιος, Παυλίδης (70′ Πετούσης), Χακράμα (90′ Καλφας), Καζαντζής.
http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad