Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντά στην απόκτηση του Λάμπρου Αντωνόπουλου και Γιώργου Οικονόμου ο Ικαρος Καλλιθέας.


Κοντά σε δυο προσθήκες φαίνεται να είναι κοντά ο Ίκαρος Καλλιθέας, με τον Δημήτρη Λιόγα να θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Λάζαρος Αγαδάκος παρέμεινε στο Κορωπί, στην ομάδα της Καλλιθέας αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Λάμπρος Αντωνόπουλος, ο οποίος προπονείται με την ομάδα, και δεν αποκλείεται να την ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

O 25χρονος γκαρντ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο Περιστέρι, ενώ έχει αγωνιστεί με το Ρέθυμνο στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ ξεκίνησε την πορεία του από τον Μίλωνα.

Επίσης πολύ κοντά στον Ίκαρο βρίσκονται ο Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με την Δραπετσώνα.

 http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=147711:2015-08-31-06-29-36&catid=5:c-ethniki&Itemid=16#sthash.OIQrcfal.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad