Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

EΣΚΑΝΑ Β' Ανδρών:Αδικη εκτός έδρας ήττα της Ελευθερίας Μοσχάτου στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα απο τον Αετό Καλλιθέας με 66-65.

Τα  δεκάλεπτα του αγώνα :(   16-16 , 31-35 , 54-50 , 66-65   ) 
  
Α.Ο.Ε.Μoσχάτου:( Τσαραπατσάνης Σωτήρης / Παπαναστασίου Ιωάννης.) :   Ζαρκαδούλας  14 (1),  ΓιαννόπουλοςΒ. 9(1),   Παυλιάς  13,  Δέλλιος  ,  Πέττας 16 ,  Κουμάρ-Σιβαράμ  ,  Τζαφέρης  (1),  Πέτσης (2),    Νικολάου ,   Νικολαϊδης  

Αετός Καλλιθέας: 

(Σταυρακόπουλος)  Ευσταθίου 14 , Πιστιόλης 4 ,  Τάγκας ,  Μπουζιάνης 26 (3),  Καραϊσκάκης 3 ,  Κελάδης 2 , Μπακάλης (2),   Στάμος , Σαμοϊλης 8 , Βασδέκης  .




Δείτε τι έγραψε το site της Ελευθερίας Μοσχάτου. 

Ήττα, μετά από 7 συνεχόμενες νίκες, σε ένα ματς με εντυπωσιακό και επεισοδιακό φινάλε. Ο αγώνας είχε τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνεχώς στο σκορ. Στα 29’’  η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με έναν πόντο (64-65), αλλά απέτυχε στην εκπνοή του χρόνου να σκοράρει, και στην γρήγορη αλλά άστοχη αντεπίθεση του Αετού η Ελευθερία πήρε το αμυντικό ριμπάουντ και κέρδισε φάουλ με βολές ενώ απέμενε μόλις 1’’. Ο Αετός ταυτόχρονα διαμαρτυρόταν έντονα στα όρια της τεχνικής ποινής πως στην άστοχή του επίθεση είχε συμβεί επαφή και ότι έπρεπε αυτός να κτυπά βολές. Η δική μας ομάδα εν τω μεταξύ πήγε στις βολές που είχε κερδίσει με τακτική να αστοχήσει αν είναι δυνατόν στην 2η  με σκοπό την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων αντίδρασης του αντιπάλου και να αποφύγει τις επαφές. Αστοχήσαμε και στις δύο τελικά και τότε η διαιτητής Γαρίνη έδωσε ένα απίθανο φάουλ σε έναν από τους παίκτες μας που διεκδίκησαν την αναπήδηση της 2ης βολής. Ο Αετός με δύο βολές πήρε τη νίκη ενώ ήταν η δική μας σειρά για διαμαρτυρίες με τη λήξη. Το σάϊτ θα αναρτήσει το επίμαχο βίντεο αν το λάβει, από φίλο που έκανε τη λήψη, ενώ ήδη εμείς το έχουμε δει από την πηγή λήψης. Πρόκειται για αστείο σφύριγμα και αποτελεί κοροϊδευτικό εξευτελισμό προς την ομάδα μας από την κυρία Γαρίνη. Θεωρούμε αποδεκτό να είχε δώσει  βολές στην προηγούμενη επίθεση του Αετού.  Η κυρία Γαρίνη πρέπει να καταλαβαίνει μόνη της πως δεν χρειάζεται να ζητήσουμε την εξαίρεσή της, ή ίδια αν έχει αξιοπρέπεια θα πρέπει να μην ξαναεμφανιστεί σε παιχνίδι της Ελευθερίας.

                                                Αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής

Βαθμολογια

Τα αποτελέσματα και την βαθμολογία τα πήραμε απο το eskana.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad