Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σπύρος Mαριόλης:Oλα τα μπράβο και ολα τα συγχαρητήρια για την συμμετοχή της ΑΕ Μοσχάτου στο τελικό του κυπέλλου Πειραιά ανήκουν στους ποδοσφαιριστές,στο προπονητικό τιμ και στους Μοσχατιωτες που μας στηριζουν απο την αρχη της περιοδου.


Ο Σπύρος Μαριόλης ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο facebook.

"Υπο διαλυση το Μοσχατο"
"Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα"
"Ακεφαλη η ΑΕΜ"
Αυτοι ειναι μερικοι απο τους τιτλους που ξεκινουσαν τα ρεπορταζ για την ομαδα μας στην αρχη της σεζον!!!
Δυστυχως για καποιους,τιποτα απο ολα αυτα δε συνεβει και η ομαδα μας,η μεγαλυτερη ομαδα της πολης μας,η ομαδα ολων των αυθεντικων Μοσχατιωτων,ειναι εδω,φωναζει ΠΑΡΩΝ και θα παρει μερος στον Τελικο του Κυπελλου Πειραια!!!
Ολα τα μπραβο και ολα τα συγχαρητηρια ανηκουν στους ποδοσφαιριστες,στο προπονητικο τιμ και στους Μοσχατιωτες που μας στηριζουν απο την αρχη της περιοδου!!!!
Η παρεα της διοικησης δοκιμαστηκε ολη τη χρονια και δειχνει οτι αντεχει...προσπαθουμε να χτισουμε κατι ομορφο με μοναδικα υλικα το ηθος,την αξιοπρεπεια,την αγαπη και την ειλικρινεια!!!
Μεινετε κοντα μας γιατι το ταξιδι συνεχιζετε...!!
Προσωπικα θελω να αφιερωσω την σημερινη προκριση σε εναν ανθρωπο που το τελευταιο δεκαημερο περασε δυσκολες στιγμες,στο Γενικο μας Αρχηγο Θαναση Βαβακα!!!


Πηγή:https://www.facebook.com/spiros.mariolis?fref=nf

1 σχόλιο:

  1. Σπύρο να θυμήσουμε απλώς τι έγραψε τοmoschatotaurossporty.blogspot.com εκείνες τις ημέρες(19 Ιουλίου 2014) και φυσικά με αυτή την επιτυχία της ομάδας μας έρχεται και η δικία μας δικαίωση..........( Θέλουμε να πούμε σε όλους αυτούς που βιάζονται να βγάλουν γρήγορασυμπεράσματα το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν το τι θα δείξει η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο την επόμενη αγωνιστική περίοδο).

    http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2014/07/blog-post_19.html(Μήπως κάποιοι βιάζονται να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα για την ΑΕ Μοσχάτου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad