Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Στο τελικό του Κυπέλλου Πειραιώς πέρασε το Μοσχάτο που νίκησε και στον 2ο ημιτελικό αγώνα με 1-0 τον Περαμαικό.


Στο τελικό του Κυπέλλου Πειραιά (Γεωρ.Ξηράκης) που θα γίνει στο στάδιο Καραΐσκάκη θα παίξει το Μοσχάτο με την Προοδευτική.Η ομάδα μας κέρδισε  σήμερα ως γηπεδούχος και στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα την ομάδα του Περάματος με 1-0  και έτσι πήρε δίκαια  την πρόκρισή του για να το διεκδικήσει για δεύτερη φορά μέσα στα τρία τελευταία χρόνια(την προηγούμενη φορά το πήρε νικώντας   τον Εθνικό με 1-0).   
Το Μοσχάτο από την αρχή του αγώνα ήθελε την νίκη  και το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο όπου στο 2' ο Δουλγέρης έχασε διπλή ευκαιρία μέσα στην μικρή περιοχή  για να ανοίξει το σκορ αλλα ατύχησε διότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας απόκρουσε τα σουτ του.
Όμως στο 9'  ο Συρράκος κατάφερε να "τσιμπίσει" την μπάλα από τον αντιπαλό του και ο Δουλγέρης στην συνέχεια σε κενή εστία πλάσαρε  τον τερματοφύλακα της ομάδας του Περάματος κάνοντας το 1-0 για την ομάδα μας.
Στο 21' έπειτα από καλή  από πλάγια σέντρα του Γιαννακόπουλου  ο Πλουσής αστόχησε σε σουτ μέσα στην περιοχή να πετύχει το 2-0.
Στο 22' ο Ντόνε δεν κατάφερε και αυτός  να διπλασιάσει το σκορ για το Μοσχάτο.   
Στο 30' ο Δουλγέρης σε τετ-α-τετ με τον Μειμάρογλου και πάλι απέτυχε να διπλασιάσει τα τέρματα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο   ο αγωνιστικός ρυθμός ήταν ποιο χαλαρός με αποτέλεσμα να μην γίνουν πολλές φάσεις στις εστίες των τερματοφυλάκων παρά μόνο ο Ντόνε στο 79' αφού τρίπλαρε τον αντίπαλο αμυντικό μόνος με τον Μειμάρογλου απέτυχε να κάνει το 2-0.
Στο 91' ο Μουντοκαλάκης κατάφερε να διώξει την τελευταία στιγμή την μπάλα πριν ο αντίπαλος επιθετικός πετύχει την ισοφάριση για την ομάδα του.
   



Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μιχελής,Κωσταντόπουλος,Ζησιμόπουλος. 

ΑΕ Μοσχάτου(Δημητρίου):Μαχαίρας,Μουντοκαλάκης,Μπαμπουνής
(45' Αθανασόπουλος),Ρωμανός,Καρδαράς,Πλούσης,Παπαευθυμίου,Γιαννακόπουλος,
Συράκος(73' Σπηλιωτάκης), Δουλγέρης(87'Βαρούχας),Ντόνε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad