Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Βαζέχα: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία»


Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Κριστόφ Βαζέχα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τα Χανιά, όπου είδε να επαναλαμβάνεται το ίδιο «έργο».
Όπως και στη Ριζούπολη, δηλαδή, έτσι και στα Περιβόλια, ο Φωστήρας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα, που ήρθε στο τέλος του παιχνιδιού.
Αναλυτικά αναφέρθηκε:
Στο παιχνίδι: «Στενοχωριέμαι πάρα πολύ διότι κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που έχουν στόχο ν’ ανέβουν κατηγορία και ειδικότερα σήμερα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Για πρώτη φορά κάναμε τόσες φάσεις σ’ ένα παιχνίδι και δυστυχώς είμαστε ακόμα χωρίς βαθμούς. Για άλλη μια φορά, τόσο στο προηγούμενο παιχνίδι, όσο και σ’ αυτό, δείξαμε ότι έχουμε πρόβλημα στα στημένα του αντιπάλου, από κόρνερ ή φάουλ.
Αυτή την εβδομάδα το δουλέψαμε, αλλά φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ξέραμε ότι ερχόμαστε να παίξουμε στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας που έχει στόχο αυτό που είπα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Εγώ προτιμώ μερικές φορές να μην παίζεις τόσο καλά και να παίρνεις κάποιους βαθμούς. Δεν πειράζει, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Για άλλη μία φορά, συγχαρητήρια για την ομάδα και πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς».
Στο αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Νομίζω ότι γενικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Έγιναν φάσεις από τη μία και από την άλλη πλευρά. Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο είδε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».
Πηγή:http://www.a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad