Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ανοικτή επιστολή υποψηφίου Δήμαρχου Μοσχάτου&Ταυρου Αρη Κρεμμύδα για την ΑΕ Μοσχάτου.


Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου, η ιστορική «Ένωση» για τους παλιούς Μοσχατιώτες αποτελεί καμάρι για την πόλη μας. Την Κυριακή που μας πέρασε, η ΑΕΜ δεν κατάφερε να νικήσει, αναδεικνυόμενη ισόπαλη στον τελευταίο αγώνα της, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να στεφθεί ξανά, για δεύτερη εν σειρά φορά, πρωταθλήτρια Πειραιά. Έτσι χάθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει σε περιφερειακούς αγώνες την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. 
Η δίκαια πικρία των παραγόντων, των αθλητών και των πολυπληθών φίλων της ομάδας μας είναι κατανοητή, αλλά δεν πρέπει να απογοητεύσει κανέναν. Όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος της αξίας της ΑΕ Μοσχάτου και να βοηθήσουμε τον σύλλογο να τραβήξει και πάλι μπροστά, επιχειρώντας ξανά στην νέα αγωνιστική περίοδο για την κατάκτηση νέων τίτλων. 
Προσωπικά εγώ, αλλά και οι συνεργάτες μου θα σταθούμε κατά πραγματικό τρόπο αρωγοί και δίπλα στην ομάδα μας, το καμάρι και επί δεκάδες χρόνια πρεσβευτή του Μοσχάτου, πολύ πέρα από μια τυπική ετήσια επιχορήγηση, πράγμα που θα ισχύσει και για τα υπόλοιπα σωματεία του Μοσχάτου και του Ταύρου. 
Απευθυνόμενος στη διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου τους απευθύνω την προτροπή: Συνεχίζουμε λοιπόν, πάντα στην κορυφή και πάντα παραγωγικοί στην ενασχόληση με την σε βάθος δουλειά και προσφορά άθλησης στα νιάτα του Μοσχάτου.

https://www.facebook.com/mosxatoupolis?fref=nf

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad