Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Α' ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΝΑ:Ανώτερος ο Ικαρος Καλλιθέας νίκησε και τον Πρωτέα Βούλας με 63-42.


Την συνηθισμένη καλή τους  απόδοση είχαν τα παιδιά του Ζαφειράκη στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας που έδωσαν στο κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ όπου πήραν την νίκη με 62-43.

Ο Πρωτέας Βούλας ήταν πολύ καλύτερος απο τον προηγούμενο αγώνα που είχαν δώσει στο γήπεδο της Βούλας ,ο προπονητής του Τσεμπέρης  δίνοντας περισσότερη προσοχή στην άμυνά του αυτή την φορά περιόρισε τον Ίκαρο στους 63 πόντους (πήρε την νίκη αλλά δεν έφτασε σε μεγάλο σκόρ,έβαλε περίπου δεκαέξι  πόντους κάθε δεκάλεπτο)αλλά όμως έδειξε αδυναμίες στην επίθεση πέτυχε μόνο 42 πόντους.

Ο Ικαρος παραμένει πρώτος στην βαθμολογία και πλέον απομένουν 5 αγώνες μέχρι να τελειώσει η πρώτη προκριματική φάση και να αρχίσουν οι αγώνες των "playoff" Βασικός του στόχος του είναι να παραμείνει στην κορυφή μέχρι την τελική φάση ώστε στην συνέχεια να έχει και καλή πορεία εάν πάρει την πρόκριση για  την πανελλήνια διοργάνωση των αγώνων ώστε  να καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο να επιτύχει τους φετινούς του στόχους.    

Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με τον Ερμή Περάματος. 

Tα δεκάλεπτα του αγώνα  (16-7,30-17,46-27,63-42)


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad