Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ASSIST ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΊΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Ίκαρος Καλλιθέας στο πλαίσιο του ευρύτερου κοινωνικού, πολιτιστικού, και ανθρωπιστικού του έργου για άλλη μια φορά «εγκαταλείπει» τα παρκέ και τα τερέν των αγωνιστικών χώρων και έρχεται να αγωνιστεί στα γήπεδα της ζωής και της κοινωνίας.
Μετά τις εκδηλώσεις στήριξης προς τα ιδρύματα ΠΕΝ Καλλιθέας και Οίκο Τυφλών, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 5 το απόγευμα, σε προγραμματισμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Άγιος Αλέξανδρος» (Μεσολογγίου 21 & Δημοκρατίας, Παλαιό Φάληρο) θα προσφέρει στο ίδρυμα οικονομική δωρεά προς ενίσχυση των αναγκών του.
Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και σύσσωμη η διεύθυνση και τα κορίτσια του ιδρύματος.
Όλοι γνωρίζουμε το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείται εδώ και χρόνια από το κοινωφελές αυτό ίδρυμα, υπέρ των ορφανών και κακοποιημένων κοριτσιών.
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και μεταβατική εποχή για τη χώρα μας, ο Ίκαρος αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία με μια συμβολική πράξη αγάπης που αποτελεί έναυσμα δύναμης και αισιοδοξίας για όλους μας.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ικάρου Καλλιθέας
Δώρης Αυγερινόπουλος

http://www.ikarosbc.gr/?p=2601

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad