Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Εθνικός:Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Σαλαμίνας με 1-2

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Σαλαμίνας με 2-1 πήρε ο Εθνικός, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 0-0 απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού. Λύγκος (60') και Παυλόπουλος (71') τα γκολ του Εθνικού.

Ο κόουτς Χατζηαλέξης  δεν θα έχει στη διάθεση του ,τους τραυματίες Χέλη και Χαλιμούρδα ενώ το θετικό στοιχείο είναι η επιστροφή του Παυλάκη και μάλιστα στην αρχική 11άδα.

Η 11άδα της ομάδας μας αποτελείται απο τους Βουτσινά,Σπήλιος,Ξενιτόπουλος,Μπένα ,Σύρος,Σαμιώτης, Σούφλας,Σάμιος, Παυλάκης,Σταφσουλάι και Λύγκος.

To ξεκίνημα του αγώνα χαρακτηρίστηκε από το αναγνωριστικό παιχνίδι  και των δύο ομάδων με την προσπάθεια και των δύο ομάδων να κερδίσουν το κέντρο να φέρνει ένα κακό θέαμα στην αναμέτρηση.. Μέτρια η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που είναι λίγο καλύτερος από πέρυσι πάντως.
39ο λεπτό και οι γηπεδούχοι χάνουν μεγάλη ευκαιρία  όταν σε αντεπίθεση τους , o Kοκλιώτης κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ προς το τέρμα ,αλλά ο Μπενα κρατάει το μηδέν παρεμβαίνοντας πάνω στη γραμμή..

46΄ Αλλαγή για το Εθνικό. Ο Παυλόπουλος αντί του Ξενιτόπουλου

60' ΓΚΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!! 0-1!!! Κάθετη πάσα του Παυλόπουλου και ο Μανώλης Λύγκος με ωραία ενέργεια ανοίγει το σκορ για τον Εθνικό!

71' ΓΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έπειτα από φάουλ του Σούφλα ο Παυλόπουλος με κεφαλιά από πολύ πλάγια θέση έγραψε το 0-2 για τον Εθνικό!

75' Αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Ηλιόπουλος αντί του Σαμιώτη.

76' Τρομερή ευκαιρία για τον Εθνικό, με τον Ηλιόπουλο να αστοχεί προ κενής εστίας.!

84' 1-2 μειώνει ο Λάμπρος Χανιώτης για την Α.Ε. Σαλαμίνας.

85' Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Γκορόγιας αντί του Σπήλιου.

Λήξη του αγώνα, Ο Εθνικός παίρνει μεγάλη νίκη επί της Α.Ε. Σαλαμίνας με 1-2.



http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/11/ae-live.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad