Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

"Λευκή" ισοπαλία και πρώτη απώλεια βαθμών για τον Εθνικό στο ντέρπι με τον Αετό Κορυδαλλού.

Πρώτη  απώλεια βαθμών για την ομάδα του Εθνικού,
εντός έδρας, με τον Αετό Κορυδαλλού να αποδεικνύεται εξαιρετικά σκληροτράχηλη ομάδα και να αποσπά "λευκή" ισοπαλία στο "Σταύρος Μελισσουργός".
O τεχνικός της ομάδας μας επιφύλασσε εκπλήξεις  στην αρχική  11άδα με τη  συμμετοχή των Τσαραούση και Γερόλυμου. Τερματοφύλακας λοιπόν  είναι ο Βουτσινάς , από δεξιά προς αριστερά οι Τσαραούσης, Σύρος,Χέλης και Ξενιτόπουλος. Αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας,Σάμιος και μπροστά του ο Σούφλας. Αριστερά ο Γερόλυμος, δεξιά ο Λύγκος και μπροστά ο Παυλόπουλος.
Από την άλλη, ο Αετός παρατάχθηκε με τους : Γεωργόπουλο,Σύρμα, Πύρρο, Μπολοβίνο,Μπερίσα, Μπούκης,  Γεωργιόπουλος,Μαυρέλλος, Μάναλης, Σιδηρόπουλος,Τριαντάφυλλος.

Στο πρώτο  20 λεπτο , ο Εθνικός μπήκε δυνατά για να σκοράρει πρώτος  και να αγχώσει την αντίπαλο ,ενώ ο Αετός προσπαθούσε να κλείσει χώρους και να βγει σε αντεπιθέσεις. Οι "Κυανόλευκοι" είχαν οσμή ευκαιρίας με το φάουλ του Ξενιτόπουλου να περνάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων ,ενώ σε μία αντεπίθεση  από κάθετη μπαλιά του Σιδηρόπουλου ,οι αμυντικοί πρόλαβαν τον Μάναλη. Στο 37 είχαμε αναγκαστική αλλαγή με τον Χέλη να τραυματίζεται στο γόνατο (κόλλησε το γόνατο του στο έδαφος και υπάρχουν φόβοι για ζημιά) με τον Μπένα να παίρνει τη θέση του,ενώ στο 39 απο φάουλ που εκτελέστηκε, ο Βουτσινάς έκανε κακή έξοδο και με κεφαλιά ο Μάναλης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι...


 Δεύτερη κίνηση απο τον πάγκο η είσοδος του Σταφσουλάι στην θέση του Γερόλυμου με την έναρξη της επανάληψης..Καλύτερος ο Εθινικός πιέζει πολύ απο τα άκρα αλλά γκολ  δεν μπαίνει με τον Λύγκο  να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 66.
Το γήπεδο έχει κατηφορίσει προς την πλευρά του τέρματος του Αετού ,ενώ  στο 76, ο Ηλιόπουλος πήρε τη θέση του Τσαραούση.Τελικό αποτέλεσμα 0-0..


 http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/10/e-live.html


Στήν κερκίδα μαζί με τους φιλάθλους βρέθηκε ο συμπαθής σε όλους μας "Αντουαν"

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad