Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Kαλή εμφάνιση στο ξεκίνημα για τους παμπαίδες 'Β(2000) του Ικαρου Καλλιθέας νίκησαν με 35-49 το ΓΣ Περιστερίου

Στο πρώτο φετινό αγώνα που έδωσαν εκτός έδρας στο "Γιώργος Στεφανόπουλος"  οι Παμπαίδες 'Β(2000) του Ικάρου Καλλιθέας πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση όπου νίκησαν το ΓΣ Περιστερίου με 35-49.
Η ομάδα της Καλλιθέας ξεκίνησε αρκετά νευρικά με αποτέλεσμα να χάσει κάποια σίγουρα καλάθια στο πρώτο δεκάλεπτο το οποίο εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλος ομάδα όπου τελείωσε με 11-9 υπέρ της.
Στην συνέχεια τα παιδιά του Στρίγγου σιγά-σιγά κατάφεραν  να ηρεμήσουν,  βελτιώθηκαν  και πέρασαν μπροστά στο ημίχρονο με 19-22.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η καλή απόδοση των παικτών συνεχίστηκε και ανεβάζοντας το ρυθμό της  η ομάδα  του Ικάρου  κατάφερε να δείξει την καλή της αξία που διαθέτει, τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο με 27-39. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Περιστερίου προσπάθησε να μειώσει την διαφορά αλλά δεν τα κατάφερε διότι τα παιδιά του Ικάρου την σημερινή νίκη την ήθελαν περισσότερο. Ετσι και αυτά μιμούνται το καλό ξεκίνημα των άλλων ομάδων του Ικάρου(Παιδικό-Εφηβικό) και συνεχίζουν πλέον να προχωρούν για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις   με πάρα πολύ καλή ψυχολογία.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad