Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο Ατρόμητος μας δίνει κίνητρο!» Ο μέσος του Φωστήρα, Διονύσης Γιαννούλης, μιλάει στο gazzetta.gr για την πρόκριση του «φονέα» επί του Πανηλειακού και για τις ελπίδες για τη νέα χρονιά.

Η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στον «Φονέα των γιγάντων» αναγνωρίζεται από όλους και τα αποτέλεσμα έχουν αρχίσει ήδη να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο! Η ομάδα του Ταύρου απέκλεισε τον Πανηλειακό, παρότι τελείωσε με 10 παίκτες το ματς και πλέον θα βρει μπροστά της στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου τον Ατρόμητο.
Ο Γιαννούλης, ο οποίος πέρυσι ήταν στον Πανιώνιο και έχει και παραστάσεις από εξωτερικό, καθώς έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Σουηδία, πήγε στον Φωστήρα για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή και απέναντι στους Πυργιώτες έπαιξε 90 λεπτά, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια του Βέλγου προπονητή Tζάκι Ματάισεν.
Μιλώντας στο gazzetta.gr, τόνισε ότι στον Φωστήρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι πρόθυμοι με τη δουλειά τους να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο και τόνισε ότι ο Ατρόμητος ως αντίπαλος δεν τους αγχώνει, αλλά τους δίνει κίνητρο!
Καταφέρατε με παίκτη λιγότερο να πάρετε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που όπως κι εσείς ανέβηκε εφέτος κατηγορία. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς που είστε νέα ομάδα;
«Για εμένα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για το λόγο ότι είμαστε ομάδα μόλις μερικών εβδομάδων. Παρόλα αυτά δεν πανικοβληθήκαμε και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες του αγώνα».
Στην επόμενη φάση του θεσμού θα αντιμετωπίσετε τον Ατρόμητο, μια από τις πέντε καλύτερες ομάδες της Super League. Ελπίδες πρόκρισης πιστεύεις ότι υπάρχουν;
«Ελπίδες από τη στιγμή που το ματς ξεκινάει και είναι 0-0 πάντα υπάρχουν. Γνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αυτό όμως είναι κάτι που μας δίνει κίνητρο και δεν μας αγχώνει»
Η ομάδα χτίστηκε εφέτος κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μπορεί να τερματίσει στην τετράδα και να δώσει το παρών στα Play-off;
«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή, πιστεύω όμως ότι θα χτίσουμε κάτι καλό μιας και υπάρχουν άνθρωποι που... γουστάρουν το ποδόσφαιρο και ασχολούνται με αυτό».
Το καλοκαίρι στην ομάδα ήρθε νέος προπονητής. Πιστεύεις  ότι θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να σας περάσει τη φιλοσοφία του;
« Είναι δεδομένο ότι ο νέος προπονητής θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να μας περάσει τη φιλοσοφία του, μιας και είμαστε 25 νέοι παίκτες και πρέπει να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και παράλληλα να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».
Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι είναι τα φαβορί την φετινή σεζόν για την άνοδο στη Super League;
«H αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνω ποια φαβορί θα πάρουν την άνοδο καθώς έχω δει τις ομάδες μου στα φιλικά και στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Φαβορί για εμένα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής».
Έχεις αγωνιστεί στο εξωτερικό και για την ακρίβεια στη Σουηδία. Τι διαφορές πιστεύεις ότι υπάρχουν;
«Διαφορές υπάρχουν για τις περισσότερες ομάδες και έχουν να κάνουν με τον τομέα της οργάνωσης. Όσον αφορά τους παίκτες, θεωρώ ότι η Ελλάδα υπερτερεί».
* Η συνέντευξη δόθηκε στον Άκη Παπαβλασόπουλο

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad