Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικός:Φιλικό ...εν μέσω ατυχιών

Eνα ακόμα φιλικό προετοιμασίας δίνει η ομάδα μας η οποία κοντράρεται με τον Αετό Κορυδαλλού στην έδρα των αντιπάλων μας στις 18.30.

 Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης το σκέφτεται να κάνει και δεύτερο ευχέλαιο μετά από την πρεμιέρα, καθώς οι απουσίες δεν λείπουν με την άμυνα  να βρίσκεται στο στόχαστρο του ...κακού ματιού.  Πρώτο θύμα ήταν ο Πολυχρονίδης στη Νεμέα, δεύτερο ο Χέλης με πρόβλημα στο γόνατο ,τρίτο ο Μπένα με πρόβλημα στον προσαγωγό και τέταρτο και πιο πρόσφατο ο  Σαμιώτης που χτύπησε σε αυχένα και μέση στο  φιλικό με τον Αμπελακιακό.  Νωρίτερα πρόβλημα είχε και ο  Παπαιωάννου που το ξεπέρασε.
 Η Προετοιμασία πάντως συνεχίζεται για την ομάδα του Εθνικού,  το κλίμα παρά τις ατυχίες είναι καλό  και αυτό που ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία είναι το πάθος για δουλειά ,βελτίωση και το πως περιμένουν όλοι να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Αλλωστε η φετινή χρονιά μοιάζει και είναι εξαιρετικά κομβική και η άνοδος είναι κάτι παραπάνω απο must.


http://ethnikos-fc.blogspot.com/2013/09/blog-post_3.html?spref=fb 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad