Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δέκατη συνεχή νίκη για την Αθλητική Ένωση Μοσχάτου

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου με την δέκατη συνεχή  σημερινή νίκη επι της Καστέλλας με 2-0  πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε φυσικά χωρίς να ικανοποιήσει και με το παιχνίδι της.
Ο λόγος ίσως αυτής της απόδοσής της ήταν η συνεχή βροχή που έπεφτε κατά την διάρκεια του αγώνα με  το βαρύ τερέν αλλα΄και το ότι η αντίπαλος ομάδα της Καστέλλας κατάφερε με τους νέους ποδοσφαιριστές που δίεθετε να κλείσει τους χώρους για μία καλή ανάπτυξη καλού παιχνιδιού από πλευράς της ομάδας μας.

Το Μοσχάτο μας όμως κατάφερε με την καλή εμπειρία που διαθέτει να εκμεταλλευτεί  τις λίγες και καλές ευκαιρίες που του δόθηκαν με αποτέλεσμα να φέρει την σημερινή   νίκη.

Όσο αφορά την αγωνιστική πλευρά της σημερινής αναμέτρησης το Μοσχάτο ξεκίνησε αρκετά καλά τα πρώτα δέκα λεπτά με αποτέλεσμα να πιέσει τον αντίπαλό  στα κάρε του χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία για γκολ.
Στην συνέχεια η ομάδα της Καστέλλας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και μάλιστα έφτανε πολλές φορές στα καρέ του τερματοφύλακα του Μοσχάτου χωρίς όμως να δημιουργήσει και αυτή την τρανταχτή ευκαιρία για γκολ.Οι μόνες φάσεις ενδιαφέροντος πριν το γκολ ήταν στο 17' με τον Ντάφλα σε σουτ του μέσα στην περιοχή η μπάλα βγήκε άουτ.Και στο 28' με τον Κοντοπάνο που σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. 

Το πρώτο  γκολ για την ΑΕ Μοσχάτου ήρθε με κεφαλιά του Ντόνε στο 42'

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε από την αρχή για πετύχει και  δεύτερο   γκολ αλλά η αντίσταση της μαχητικής Καστέλλας ήταν δυναμική.
Στο 63' το Μοσχάτο ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ντόνε το οποίο δεν δόθηκε.
Στο 73' έγινε η πρώτη αλλαγή για την ΑΕΜ βγήκε ο Ντάφλας και την θέση του πήρε ο Μπάλλας.
Τελικά και πάλι όπως στο πρώτο ημίχρονο τρία λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας σε πλάγιο μπάσιμο από δεξιά του Γκούφα ακολούθησε ωραία σέντρα από τον ίδιο, βρήκε μόνο και αφύλακτο τον Κοντοπάνο όπου σούταρε αλλά  απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Καστέλλας και στην επαναφορά της ο Ντόνε δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό σκορ.
Από την ομάδα μας σήμερα ικανοποίησαν περισσότερο  ο Ντόνε,ο Γκούφας στο δεύτερο ημίχρονο  ο Μωραίτης και ο Λαλιάνι.
Η διαιτησία  στάθηκε καλά.

Την επόμενη αγωνιστική η   ΑΕ Μοσχάτου δίνει εκτός έδρας αγώνα με την -Οδηγήτρια της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad