Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Με 1-0 νίκησε ο δυνατός σήμερα Φωστήρας στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" την μαχητική Δόξα Βύρωνα.

Οι Δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με πολύ θέληση για την νίκη με αποτέλεσμα το παιχνίδι στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά να έχει αρκετή ομορφιά  και οι παίκτες να προσπαθούν να παίζουν αρκετά ομαδικά.
Την πρώτη καλή φάση έκανε για την ομάδα του Βύρωνα ο περσινός παίκτης του Φωστήρα Κούτρος όπου από πολύ κοντά μέσα στην μικρή περιοχή με κεφαλιά δεν μπόρεσε να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.
Στην συνέχει ο Φωστήρας μη θέλοντας να έχει κάτι δυσάρεστο άλλαξε το παιχνίδι του προς το καλύτερο κυρίως με τους  δύο ξένους  παίκτες του Κιμανί και Κουλιμπαχί
Ετσι μπόρεσε να προηγηθεί  1-0 με τον Κιμανί στο 33' από χτύπημα φάουλ έξω από την μεγάλη  περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει προσπαθώντας να ισοφαρίσει τον αγώνα.Όμως η δύναμη και η αποφασιστικότητα του Φωστήρα δεν της άφησε πολλά περιθώρια.Αντιθέτως στο 72' Σε σουτ έξω από την περιοχή του Παναγιωτόπουλου απόκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Δόξας. Και στο 83' η ομάδα του Ταύρου είχε δοκάρι σε σουτ του επιθετικού της παίκτη και δεν μπόρεσε να διευρύνει το σκορ σε 2-0.
Στο 58' ο προπονητής της Δόξας κ Μάλλιος άλλαξε τον Δωροβίνη και ο κύριος Ματάισεν στο 60' έκανε 6 αλλαγές για να δοκιμάσει και κάποιους νεαρούς παίκτες του.

  Ο Φωστήρας σήμερα άρεσε αρκετά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάει καλύτερα.
Την επόμενη τετάρτη θα δώσει φιλικό αγώνα στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα. 
        

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad