Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Παλαίμαχοι Μοσχάτου:H αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο οδήγησαν τους βετεράνους αθλητές να υλοποιήσουν το σκεπτικό του καταστατικού για κοινωνική προσφορά

Την τρίτη το βράδυ στην τελευταία συγκέντρωση των Παλαιμάχων σε γνωστό μαγαζί στο Μοσχάτο.Το διοικητικό συμβούλιο δια στόματος του Προέδρου Δημήτρη Δοντά ανακοίνωσε  και επισήμως προς τα υπόλοιπα μέλη του συνδέσμου την σύσταση κοινωνικής ομάδας ποδοσφαίρου.
Η ανεργία οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε το υψηλό κόστος σωματειακής άσκησης, η αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο οδήγησαν τους βετεράνους αθλητές να υλοποιήσουν το σκεπτικό του καταστατικού για κοινωνική προσφορά.
Με το σκεπτικό ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό.Οι παλαίμαχοι προπονητές θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους σε παιδιά 8-12 ετών βοηθόνταστα να αθληθούν χωρίς οι γονείς να ξοδέψουν για οτιδήποτε ούτε ένα ευρώ.
    
Εμείς από εδώ στο blog βλέπουμε πολύ καλή αυτή την προσπάθεια των Παλαιμάχων και περιμένουμε να δούμε να ανακοινώνονται και οι λεπτομέρειες του επιχειρήματος δηλαδή σε ποιο γήπεδο θα γίνουν οι προπονήσεις των μικρών αθλητών  και ποιες ώρες της εβδομάδας.Επίσης θα περιμέναμε να στηρίξει αυτή την ωραία εθελοντική προσπάθεια και η δημοτική μας αρχή και άλλοι φορείς.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad