Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Εθνικός:Διπλό στη Μάνδρα με Σταφσουλάι

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό για την ομάδα μας απέναντι  στον Μανδραικό σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Μάνδρας. 
  Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Βουτσινά ,δεξιά τον Τσαραούση και αριστερά τον Ξενιτόπουλο. Κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Σαμιώτης και Χέλης. Αμυντικά χαφ Χαλιμούρδας -Σάμιος ,  μπροστά τους ο Σούφλας. Αριστερά έπαιξε ο Παυλάκης ,δεξιά ο Λύγκος ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Παυλόπουλος.  
 Μετά απο ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο και οι  δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες ,ο Εθνικός που σημειωτέον οι παίκτες προέρχονταν απο πρωινή προπόνηση,  ήταν  αυτός που άνοιξε  το σκορ στο 50, όταν ο Χαλιμούρδας έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Σταφσουλάι που στο σπρίντ νίκησε τους αμυντικούς και με πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν έχασαν πέναλτι με τον Καιμακαμουδη το οποίο έπιασε ο Παπαφαγκλής, ενώ στο 73 έγινε το 0-2 όταν ο τερματοφύλακας του Μανδραικού προσπάθησε να διώξει τη μπαλα αλλά ο Σταφσουλάι που κυνήγησε τη φάση  κινήθηκε προς τη μπαλα που κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα..Το 1-2 διαμορφώθηκε με πέναλτι του Λούκας στο 90.
Αγωνίστηκαν και οι Σπήλιος,Γερόλυμος,Γκορόγιας,Τρίμπος,Σταφσουλάι,Δασκαλάκης,Μπένα ,Ηλιόπουλος. Ο Μειμάρογλου ένιωσε μικροενοχλήσεις και προληπτικά έμεινε εκτός.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad