Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ισόπαλος έληξε ο φιλικός αγώνας με 1-1 ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Εθνικό

Προηγήθηκε ο Εθνικός με τον Λίγκο στο 43' και ισοφάρισε ο Φωστήρας στο 90'

Ο Φωστήρας ξεκίνησε αρκετά δυνατά τον σημερινό αγώνα  όπου στο 12' έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί. Στην συνέχεια ο Εθνικός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και φάνηκε να είναι αρκετά ουσιαστικός με το να καταφέρνει να περνάει την μπάλα  εύκολα στην περιοχή του "Φονέα των γιγάντων'', με αποτέλεσμα σε μία πολύ καλή δημιουργική φάση να αρπάξει την ευκαιρία με τον έμπειρο παίκτη του Λίγκο να προηγηθεί στο 43' με 0-1.

Στην επανάληψη ο Φωστήρας και πάλι ξανά όπως το πρώτο ημίχρονο μπήκε δυναμικά και πίεσε αρκετά την ομάδα του Πειραιά.Στο 58' λεπτό ο προπονητής Ματαισεν έκανε περίπου 8 αλλαγές και εκμεταλλεύτηκε τις δυνάμεις των παικτών ώστε να πάρει την σχετική υπεροχή παρότι ο Εθνικός έδειξε αρκετή δύναμη και συνοχή.
Στό 70' ο  Χατζηαλέξης άλλαξε τον Λίγκο. 

Στο 77' ο Κιμανί είχε την καλύτερη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε μία καλή ατομική του προσπάθεια μέσα στην μικρή περιοχή ο τερματοφύλακας του Εθνικού κατάφερε σε σούτ του να αποκρούσει σε κόρνερ. 
Απο και μετά η πίεση ήταν αρκετά δυνατή απο πλευρά του Φωστήρα ώσπου στο 90' κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα.
Το αποτέλεσμα (1-1) κρίνεται δίκαιο  και πλέον οι προπονητές έβγαλαν τα  χρήσιμα συμπεράσματά τους με τον καλύτερο τρόπο.
   

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad