Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σε συμφωνία με τον Κώστα Ναζλίδη ήρθε ο Πολυκράτης

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη είναι σε θέση να ανακοινώσει ο Πολυκράτης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Ναζλίδη. Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Νίκαιας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Δόξα Πειραιά. Ομάδα στην οποία συνυπήρξε με τον προπονητή του συλλόγου Γιάννη Καλαϊτζή και αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Ο Ναζλίδης αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Πολυκράτη και θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιάννη Καλαϊτζή, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και θα ανταποδώσω με την απόδοσή μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστέρα Νίκαιας και την διοίκηση της ομάδας, όπως επίσης και την οικογένεια Παπαϊωάννου που έδωσε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και συνέβαλλε στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μετακίνησή μου στην ομάδα του Πολυκράτη»
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ κ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

https://www.facebook.com/groups/172122332872049/ 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad