Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Το Αιγάλεω απόκτησε τον Νίκο Στάμο απο τον Φωστήρα.

Τον Νίκο Στάμου προσέθεσε στη μηχανή του το Αιγάλεω, ανακοινώνοντας την απόκτησή του.
Ο 25χρονος μέσος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Φωστήρα, ενώ έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον Πανιώνιο. Πλέον θα αγωνίζεται στο «Σίτι», υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Στάμο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονών και έχει επίδειξη, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μακρά θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο χαρισματικός επιτελικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον ΑΟ Τρικάλων. 
Επόμενος σταθμός για το Νίκο Στάμο ήταν ο Άγιος Δημήτριος ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Καβάλα, Νίκη Βόλου, Ναυπακτιακό και Πανναξιακό. 
Την περσινή σεζόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής άνηκε στο δυναμικό του Φωστήρα με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Football League 2».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/Delta-Ethnikh-8os-Omilos/item/330010-Aigaleo-Symfonia-me-Niko-Stamo 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad