Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Επιστολή του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, σχετικά με την ΑΕΜ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



       Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον Πρόεδρο της ΑΕ Μοσχάτου.

“Αγαπητοί Γονείς και Συμπολίτες, Φίλοι του Ποδοσφαίρου και της ιστορικής ομάδας της ΑΕ Μοσχάτου, 
         
          Με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με τον Πρόεδρο της ΑΕ Μοσχάτου, είναι ανάγκη να διευθετηθούν κάποια θέματα, τα οποία και προκάλεσαν τη δυσχέρεια του κ. Φαναρίτη.
          Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η ΑΕΜ ζήτησε και της παραχωρήθηκε τις απογευματινές ώρες το Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου, για τη διοργάνωση του καλοκαιρινού της Camp, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, λίγες ημέρες αργότερα η Αναγέννηση Μοσχάτου ζήτησε το Δημοτικό Στάδιο.
          Για την εξυπηρέτηση και των δύο ομάδων και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, προτάθηκε από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού, κο Αντώνη Μπούτση, στην ομάδα της ΑΕΜ, για δύο μόνο ημέρες (Τρίτη και Πέμπτη), οι προπονήσεις να γίνονται αντί για τις 18.00-21.00, στις 17.00-20.00, δηλαδή να γίνει μία μετάθεση δύο ωρών και -φυσικά- χωρίς να αποτελεί αυτή η πρόταση οριστική απόφαση.
          Αυτή η ενέργεια, είχε ως αποτέλεσμα την σφοδρή -και άδικη πιστεύω- επίθεση ενάντια στη Δημοτική Αρχή και σε εμένα προσωπικά. Είναι γνωστή σε όλους -και πιστεύω ότι και ο Πρόεδρος, κος Φαναρίτης λίγες μέρες μόνο πριν αναγνώριζε- η ηθική και υλική βοήθεια της Δημοτικής Αρχής προς την ομάδα. Δεν είναι δυνατόν όλη η συμπαράστασή μου προς την ομάδα να άλλαξε ξαφνικά για ένα τέτοιο ζήτημα!
          Έχω εκφράσει πολλές φορές και σε κάθε ευκαιρία το θαυμασμό μου για το έργο της ΑΕ Μοσχάτου, μίας ιστορικής ομάδας για την πόλη μας με την οποία έχουμε μεγαλώσει και την αγαπάμε όπως όλοι οι Μοσχατιώτες. Χαίρομαι πραγματικά για τις επιτυχίες της, ενώ στέκομαι κοντά της και στις όποιες δυσκολίες κατά καιρούς αντιμετωπίζει.
          Παράλληλα, έχω αποδείξει με τη στάση μου έως τώρα την αγάπη μου τόσο για τα παιδιά, όσο και για τον αθλητισμό. Πιστεύω στις ευκαιρίες  που τους δίνονται μέσα από τα θερινά camp να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και στην άθληση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παρεμποδίσω ένα τόσο σημαντικό θεσμό που διοργανώνεται με επιτυχία στην πόλη μας.
           θέλω πραγματικά να πιστέψω ότι η  δυσχέρεια που προκλήθηκε δεν είναι παρά μία παρεξήγηση για  ένα καθαρά αντιμετωπίσιμο ζήτημα, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με όλους τους αθλητικούς φορείς της πόλης.”

                                                                            
                                                   


                           
     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad