Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Καθαρό και δίκαιο διπλό στον Κορυδαλλό η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου

Κέρδισε με 2-1 τον Αετό στο ντέρμπι κορυφής 

Μάγκικο διπλό έkανε το Μοσχάτο στον Κορυδαλλό, κερδίζοντας  δίκαια, και πεντακάθαρα τοιν Αετό στο ντέρμπι κορυφής, και πλέον  άνοιξε την διαφορά του από τον Αετό, στους 4 βαθμούς.

 Μπροστά σε 1000 περίπου φιλάθλους που κατέκλυσαν το ΕΑΚ Κορυδαλλού, το Μοσχάτο μπήκε αποφασισμένο στον αγωνιστικό χώρο έδειχνε πιό ομάδα, κι άνοιξε το σκορ στο 37΄ 
 Τότε ο Ντόνε γέμισε από τα αριστερά, κι ο Μπερίσα προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάας τους.
 Σςτο 44΄ μοναδική ευκαιρία για το 0-2 , όμως ο γκολκήπερ Γεωργόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Στούπη, αλλά   με το ξεκίνημα της επανάληψης το Μοσχάτο έκανε το 0-2.
 Ο Καράμπελας έπιασε ένα κεραυνό από πλάγια θέση, απέκρουσε ασθενώς ο Γεωργόπουλος, κι ο Κοντοπάνος από κοντά σημείωσε το 0-2.
 Ο Αετός κάτι προσπάθησε να κάνει ωστόσο ήταν ανούσιος, όμως στο 58΄ ο Μάναλης Γ. εκμεταλεύθηκε αδράνεια στην άμυνα του Μοσχψάτο, κι με ένα άπιαστο σούτ πέτυχε το 1-2.
 Παρότι θα περίμενε κανείς ο Αετός να πιέσει, κάτι τέτοιο δεν έγινε, και μάλιστα σε 2 φάσεις τουλάχιστον ο Κοτνποπάνος έχασε μοναδικές ευτκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
 Καλύυτεροι του Μοσχάτου οι Τσανης,  Κοντοπάνος, Ντάφλας, Καράμαπελας, ενώ από τον Αετό πάλεψαν οι Μακρής,  Σιδηρόπουλος,
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ανδρονικίδη( Τάτσινα- Κιούση)
ΑΕΤΟΣ: Γεωργόπουλος,Γκάνι ( 85΄ Πύρος), Μακρής, Μάναλης Ν., Μπερίσα, Μπούκης,. Ασίκογλου(70΄ Γεωργουδάκης), Τριαντάφυλος, Μάναλης Γ., Μούτσας, Σιδηρόπουλος.
 ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Τσίτσης,Καράμπελας, Mπάλας, Λαλιάνι, Γκούφας(68΄Μωραίτης), Τσανάι, Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας, Ντόνε(73΄ Παπαδόπουλος)

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad