Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Την εντός έδρας ήττα απο τον Ερμή Πειραιά γνώρισε η Ελευθερία Μοσχάτου με 54-66

Η Ελευθερία Μοσχάτου μπόρεσε να σταθεί μόνο στο τρία δεκάλεπτα του αγώνα όπου αντιμετώπισε τον Ερμή στα ίσα.Αλλά όμως  στο τέταρτο δεκάλεπτο  ότι καλό είχε δημιουργήσει το χάλασε μέσα σε λίγα λεπτά και ακόμη θα ψάχνει να δει τι έφταιγε για αυτήν την κακή απόδοση.

Σημασία έχει ότι  σε αυτό το  ντέρμπι μπορεί να προσπάθησαν όλα τα παιδιά για το καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν  να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα αρκετός  κόσμος έδωσε το παρόν και γέμισε το στάδιο αλλά δυστυχώς έφυγαν περισσότερο απαγοητευμένοι  με   την πίκρα της ήττας. 

Ο Ερμής μπόρεσε και έφυγε με τους δύο βαθμούς της νίκης γιατί στο τέλος ήταν ψυχραιμότερος και ανώτερος κάτω από τα καλάθια.

Η Ελευθερία μπορεί να ήθελε το αγώνα για να μπορέσει να διεκδικήσει την ανοδό της στην ανώτερη κατηγορία αλλά από ότι φάνηκε δεν το πίστεψε μέχρι το τέλος όπου δεν απόφυγε και τα λάθη.  
Σίγουρα στην ομάδα θα πρέπει να προβληματιστούν με τις αντοχές κάποιων παικτών και σίγουρα θα πρέπει να τολμήσουν να δώσουν περισσότερο χρόνο στους ιδιαίτερα ταλαντούχους νεαρούς παίκτες μας.

Οι διαιτητές του αγώνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι στάθηκαν απλά καλά.Ο Μαραβέλιας θα μπορούσε να αποφύγει  σε κάποια καθοριστικά  σημεία του αγώνα  σφυρίγματα που αδίκησαν την Ελευθερία.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα (18-17,34-33,46-46,54-66 )

Ελευθερία Μοσχάτου:(Kακαλιάς)Παπατρέχας,Γεωργακίου,Νικολάου,Δέλλιος,Γιαμπάνης,Καρυοφίλλης,Τζαφέρης,Κόλλιας,
Μαρκουίζος,Μπότσας,Αναγνώστου,Μαμούνης.

Ερμής Πειραιά:(Αποσκίτης)Tσανάκας,Βήχος,Ζευγώλης,Βλαχάκης,Κασσάνος,Ζούκας,Μοναχός,Σεργης,Αλεξόπουλος,
Συμιακού,Καρανδρέας,Γεωργιάδης.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad