Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Μόνη στην κορυφή η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου.



TO ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕ ΣΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ

Με την σημερινή σαρωτική νίκη της η  Αθλητική Ενωση Μοσχάτου με 8-0 επι του Ατρόμητου Κερατσινίου  στο γήπεδο του Μοσχάτου  την εντός έδρας  ισοπαλία που έφερε ο Αετός Κορυδαλλού 2-2 με τον  Ηφαιστο αλλά και η ήττα του Ικαρου Καλλιθέας απο την Αίγινα  η ομάδα μας πέρασε μόνη στην κορυφή  του πρώτου ομίλου της Ά Πειραιώς.

Αυτή η  μεγάλη σημερινή νίκη έφτασε την  ψυχολογία της ομάδας πλέον  στα ουράνια και την άλλη κυριακή  στο αγώνα ντέρπι του  Μοσχάτου  με τον Αετό Κορυδαλλού όλοι περιμένουμε να δούμε την ομάδα μας να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να βγεί και πάλι  νικήτρια της αναμέτρησης.

Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι  ότι όλοι αναγνωρίζουν την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν  οι άνθρωποι της ομάδας(αθλητές-προπονητές-παράγοντες) και αισιδοξούν ότι η ομάδα μας θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος.

Φυσικά όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι το καλό ξεκίνημα είναι πάντα σημαντικό για την παραπέρα καλή συνέχεια της ομάδας μας.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad