Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σπουδαίο «διπλό» για Φωστήρα, 2-0 την Επισκοπή

Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο Φωστήρας, καθώς επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο.
Η ομάδα του Ταύρου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στην πρώτη της… επίσκεψη στα καρέ του Κελαϊδή με τον Δωροβίνη στο 21’. Στο 34’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Κοζανίδη, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Μπότος απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε νέο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε άουτ.

Στο 76’ η Επισκοπή απείλησε και πάλι με τον Κοζανίδη να εκτελεί το φάουλ, ο Σελινιωτάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους για το τέρμα της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να αφήνουν κενά στα μετόπισθεν, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Φωστήρας στο 95’ με τον Τασούλη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Κελαϊδής, Ψωμάς, Μπαμπουλάκης, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Κοζανίδης, Σελινιωτάκης, Τζέκος, Μαραθιανός.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/274720-Spoydaio-diplo-gia-Fwsthra-2-0-thn-Episkoph 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad