Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μπίλιος: Νικητής βγήκε το πειραϊκό ποδόσφαιρο

Ήταν ένας από τους πολλούς παράγοντες του πειραϊκού ποδοσφαίρου που έδωσε το παρών στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Μοσχάτο και τον Αετό Κορυδαλλού. Ο Γενικός Αρχηγός και ιθύνων νους του Ίκαρου Καλλιθέας, Μάριος Μπίλιος, που υπογράμμισε πως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και ευχήθηκε να δει και άλλα τέτοια ματς στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι του Μοσχάτου ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και νομίζω πως νικητής βγήκε το πειραϊκό ποδόσφαιρο. Χωρίς αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων (εξαιρούνται μικρές παρεκκλίσεις κάποιων πιτσιρικάδων χωρίς φυσικά να φτάσουν στα άκρα), σε ένα γεμάτο γήπεδο. Εντός των τεσσάρων γραμμών η ποιότητα του ματς ήταν ανάλογη της βαθμολογικής θέσης των δυο πρωτοπόρων ομάδων. Φανταστικό παιχνίδι, με ανατροπές, δύναμη, και τρομερό φινάλε. Ανάλογα καλή και η διαιτησία παρά τις δύσκολες φάσεις που είχε το συγκεκριμένο ματς. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και εύχομαι να δούμε και άλλα τέτοια ντέρμπι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του Μάριου Μπίλιου.

πηγή απο 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad