Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Αετού Κορυδαλλού σχετικά με το παιχνίδι στο Μοσχάτο

"Η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού αισθάνεται απογοητευμένη και αηδιασμένη από την κατάσταση που επικρατεί στο πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Αφορμή για την ανακοίνωση αποτελεί η επαναλαμβανόμενη τραγελαφική κατάσταση που βιώνουμε στους αγώνες της ομάδας με αποκορύφωμα τον τελευταίο στο Μοσχάτο, όπου παρουσία του προεδρείου της ΕΠΣΠ είδαμε α) εξέδρα «ακαδημιών» που εν χορώ έβριζε χυδαία ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μπουκάλια με νερό να εκσφενδονίζονται εναντίον τους ακόμα και πέτρες να πέφτουν στον πάγκο των αναπληρωματικών μας.
Β) Τον πρόεδρο και άλλους παράγοντες του Μοσχάτου να επιτίθενται φραστικά στο ημίχρονο στους διαιτητές μέσα στο γήπεδο. Γ) 100 άτομα έξω από τα αποδυτήρια να βρίζουν ποδοσφαιριστές και διαιτητές.
Μετά από αυτά στο 2ο ημίχρονο είδαμε μια παρωδία με πρωταγωνιστή τον διαιτητή ο οποίος επηρεασμένος από το κλίμα στράφηκε εναντίον της ομάδας μας. Ευτυχώς η αυτοσυγκράτηση των φιλάθλων μας ήταν αυτή που επέτρεψε να φύγουν όλοι ήρεμα από το γήπεδο. Αν όλα αυτά για τη διοίκηση της ΕΠΣΠ είναι φυσιολογικά και «καλά», τότε εμείς με τη φιλοσοφία μας είμαστε απέναντί της. Αυτή η φιλοσοφία μπορεί να μη φοβίζει κανέναν αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν χρήζει σεβασμού.
Το δικαίωμα μας στη φιλοδοξία και το όραμα δεν μπορεί να μας το στερήσει κανένας."

ΤΟ. Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Πηγή: http://www.topiko24.gr

Περισσότερα στο
http://sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4403%3A2012-12-11-21-49-11&catid=128%3A2011-10-18-15-40-18 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad